Pulsar Helion XQ38F - Camera cu termoviziune Pulsar - 1

Pulsar Helion XQ38F - Camera cu termoviziune

Camera termoviziune cu inregistrare si WiFi Pulsar Helion XQ38F, distanta de detectie 1350 metri.

Cantitate

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Camera cu termoviziune Pulsar Helion XQ38F

Pulsar Helion XQ38F este o camera cu termoviziune ce ofera o gama de 8 palete de culori pentru imagini capturate prin obiectiv, monocrom (de obicei alb cald, negru fierbinte) si culori care evidentiaza zonele cele mai fierbinti si mai reci cu culori diferite. Frecventa ridicata a imaginii de 50Hz ofera posibilitatea de utilizare dinamica a camerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului de observare).
Atunci cand este necesar sa opriti ecranul pentru diferite motive, aveti la dispozitie functia de Display OFF. Aceasta ofera camuflajul necesar (oprind orice fel de lumina din obiectiv), pentru o observare sigura, din intuneric. Atunci cand este oprit ecranul, toate functiile sunt pornite, pentru o operare usoara. Monocularele Pulsar sunt foarte eficiente la temperaturi scazute (-25 grade Celsius) datorita ecranului AMOLED incorporat (imaginea ramane aceeasi indiferent de temperatura). XQ38F este alimentata de un acumulator personalizat Li-Ion (3.7V, 5000mAh), ce ofera o autonomie de 8 ore. Carcasa este confectionata din fibra de sticla ranforsata, fiind capabila sa reziste la impact, praf si umezeala. Invelisul de cauciuc asigura aderenta si stabilitate, indiferent de conditiile meteo.
Rezolutia microbolometrului este 384 x 288 pixeli la 17 µm, iar cea a display-ului 640 x 480 pixeli. Ofera zoom digital 2x si 4x iar puterea de marire este cuprinsa intre 3.1x si 12.4x

Una dintre cele mai importante functii a acestei camere cu termovizune, este abilitatea de a se conecta cu dispozitivele Android sau iOS via WiFi utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie va permite sa primiti imagini in timp real, sa folositi dispozitivul de la distanta cu ajutorul unui smartphone si sa transmiteti online pe Youtube imagini capturate de acest dispozitiv. Pe langa conectivitatea WiFi, Helion XQ38F, beneficiaza si de o memorie interna de 8GB in care puteti stoca imagini in format .jpg (pana la 10000) sau filmulete in format .avi (pana la 150 de minute) pe care le puteti descarca ulterior in PC/laptop utilizand cablul micro-USB inclus.
Este certificata IPX7 (rezistenta la cele mai dure conditii meteo + imersie in apa pana la 1m timp de 30 min).

Masurare la distanta
Helion XQ38F are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta (caprioara/cerb 1.7m; porc mistret 0.7m; iepure de camp 0.3m).

Calibrare
Permite 3 moduri de calibrare
-modul A (automat): implica calibrarea fara participarea utilizatorului (initierea procesului -declansarea declansatorului- are loc automat)
-modul H (semiautomat): utilizatorul decide singur daca calibrarea este necesara pe baza calitatii imaginii. Butonul Cal este apasat in acest mod
-modul M (manual - silentios): Etalonarea manuala se realizeaza prin apasarea butonului atunci cand capacul obiectivului este inchis. Modul M este recomandat pentru vanatoare datorita functionarii silentioase.

Moduri de operare
Permite 3 moduri de operare, fiecare este destinat sa ofere imagini specifice in orice conditie
-Rocks: contrast inalt
-Forest: contrast scazut
-Identification: redare imbunatatita de detalii obiectelor fierbinti.

Continut pachet Pulsar Helion XQ38F:

Camera Pulsar XQ38F Acumulator Incarcator Usb + 220V Geanta transport Snur
Pulsar QX38F Pulsar QX38F XQ38F USB Pulsar QX38F Pulsar QX23V
77394
Frecventa cadrelor (Hz):
50
Putere de marire:
Variabila
Distanta de detectie:
1350
Distanta minima de focalizare (metri):
3
Rezolutie display (pixeli):
640 x 480
Pupila de iesire:
5 mm
Camp vizual la 100m:
17.2 m
Fixare pe trepied:
Da
Carcasa din:
Fibra de sticla cu mulaj din cauciuc
Capacitate (mAh):
5000
Acumulator:
Dedicat
Lungime:
226 mm
Rezistenta la apa:
IPX7
Garantie PF (luni):
24
Inaltime:
58 mm
Latime:
55 mm
Greutate:
450 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !