Pulsar Quantum Lite XQ30V - Camera cu termoviziune Pulsar - 2

Pulsar Quantum Lite XQ30V - Camera cu termoviziune

6.954,00 RON
cu TVA

Camera cu termoviziune Pulsar Quantum Lite XQ30V, distanta de detectie 900 metri.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Camera cu termoviziune Pulsar Quantum Lite XQ30V

Pulsar Quantum Lite XQ30V este o camera cu termoviziune ce ofera o gama de 7 palete de culori pentru imagini capturate prin obiectiv, monocrom (de obicei alb cald, negru fierbinte) si culori care evidentiaza zonele cele mai fierbinti si mai reci cu culori diferite. Frecventa ridicata a imaginii de 50Hz ofera posibilitatea de utilizare dinamica a camerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului de observare).
Atunci cand este necesar sa opriti ecranul pentru diferite motive, aveti la dispozitie functia de Display OFF. Aceasta ofera camuflajul necesar (oprind orice fel de lumina din obiectiv), pentru o observare sigura, din intuneric. Atunci cand este oprit ecranul, toate functiile sunt pornite, pentru o operare usoara. Monocularele Pulsar sunt foarte eficiente la temperaturi scazute (-25 grade Celsius) datorita ecranului AMOLED incorporat (imaginea ramane aceeasi indiferent de temperatura). XQ30V este alimentata de patru baterii AA, ce ofera o autonomie cuprinsa intre 5.5 si 6.5 ore. Carcasa este confectionata din fibra de sticla ranforsata, fiind capabila sa reziste la impact, praf si umezeala. Invelisul de cauciuc asigura aderenta si stabilitate, indiferent de conditiile meteo.
Rezolutia microbolometrului este 384 x 288 pixeli la 17 µm, iar cea a display-ului 640 x 480 pixeli. Ofera zoom digital 2x si 4x iar puterea de marire este cuprinsa intre 2.5x si 10x. Toate modelele Quantum Lite sunt echipate cu o iesire video analogica, pentru a permite contectarea echipamentului extern de inregistrare sau pentru a trimite imaginile catre display. Rotita de control amplasata langa obiectiv, permite utilizatorului sa seteze luminozitatea si contrastul potrivit pentru conditiile de afara. 

Functiile principale de control (aprindere/stingere, calibrarea senzorului, inversarea culorilor sau zoom-ul digital) sunt realizate cu ajutorul butoanelor de pe panoul superior. Marimea si locatia butoanelor sunt gandite pentru a oferi confort atunci cand tineti dispozitivul cu mana goala sau cu manusi. Luminozitatea si contrastul sunt setate folosind rotita situata langa obiectiv.

Masurare la distanta
Quantum Lite XQ30V are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta (caprioara/cerb 1.7m; porc mistret 0.7m; iepure de camp 0.3m).

Calibrare
Permite 3 moduri de calibrare
-modul A (automat): implica calibrarea fara participarea utilizatorului (initierea procesului -declansarea declansatorului- are loc automat)
-modul H (semiautomat): utilizatorul decide singur daca calibrarea este necesara pe baza calitatii imaginii. Butonul Cal este apasat in acest mod
-modul M (manual - silentios): Etalonarea manuala se realizeaza prin apasarea butonului atunci cand capacul obiectivului este inchis. Modul M este recomandat pentru vanatoare datorita functionarii silentioase.

Moduri de operare
Permite 3 moduri de operare, fiecare este destinat sa ofere imagini specifice in orice conditie
-City: contrast inalt
-Forest: contrast scazut
-Identification: redare imbunatatita de detalii obiectelor fierbinti.

Continut pachet Pulsar Quantum Lite XQ30V:

Camera Pulsar XQ30V Baterii Geanta transport Cablu video Snur
Pulsar QX23V Pulsar QX23V Pulsar QX23V Pulsar QX23V

Pulsar QX23V
77338
Frecventa cadrelor (Hz):
50
Putere de marire:
Variabila
Distanta de detectie:
900
Distanta minima de focalizare (metri):
3
Rezolutie display (pixeli):
640 x 480
Pupila de iesire:
8 mm
Relief ochi:
20 mm
Camp vizual la 100m:
21.8 m
Fixare pe trepied:
Da
Carcasa din:
Fibra de sticla cu mulaj din cauciuc
Acumulator:
AA (R6)
Lungime:
200 mm
Rezistenta la apa:
IPX4
Garantie PF (luni):
24
Inaltime:
59 mm
Latime:
86 mm
Greutate:
350 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !