Hawke Frontier ED 8x32 Binoclu

Hawke Frontier ED 8x32 - Binoclu

1.049,00 RON
cu TVA

Binoclu Hawke Frontier ED 8x32

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Frontier este seria de binocluri premium Hawke cu calitati optice de exceptie. Binoclul Frontier ED 8x32 (Extra low Dispersion)  nu face nici un compromis in ceea ce priveste claritatea imaginii si calitatea materialelor din care este confectionat. Chiar si cu o putere de magnificatie de 8 ori si lentile de 32mm cu acest binoclu nu am reusit sa identificam vreo aberatie cromatica sau distorsionare a formelor de-a lungul testelor. Fara nici un dubiu este cea mai buna alegere in gama de pret  sub 3000 lei.

Lentilele BaK4 ED (Extra Low Dispersion) in asociere cu tratarea full multi strat redau o imagine de o claritate impecabila . In cazul unor lentile fara ED, la trecerea luminii prin acestea, apar distorsiuni cromatice si imagine usor incetosata, neclara datorita faptului ca  fiecare lungime de unda a luminii este filtrata si usor dispersata. Lentilele ED au o proprietate speciala care le permite sa filtreze mai bine frecventele de lumina si sa redea imaginea fara distorsiuni de culoare si cu o rezolutie mai mare.

Sistemul de lupe este montat intr-un corp confectionat din aliaj de magneziu cu invelis cauciucat pentru aderenta superioara. Carcasa este rezistenta la apa (ploaie si jeturi directe de apa) si previne formarea condensului pe suprafetele interioare optice. Binoclul poate fi operat in conditii meteorologice extreme (inclusiv ceata), datorita gradului ridicat de impermeabilitate si a faptului ca este umplut cu azot. Lentilele sunt Bak4, tratate multi-coating, in acest fel ofera imagini luminoase clare si o reproducere naturala a culorilor. Forma convenabila si dimensiunile compacte asigura observarea confortabila.

Continut Pachet Binoclu Hawke Frontier ED OH 10x43

Binoclu Hawke Frontier ED 8x32 Geanta pt transport Curea pentru purtat la gat Servetel lentile
 Hawke  Frontier 8x32    Curea binoclu

Servetel lentile
38 100
Putere de marire:
8x
Distanta minima de focalizare (metri):
2 m
Pupila de iesire:
4 mm
Relief ochi:
16 mm
Tratament lentile:
Fully Multi-Coated
Sistem de focalizare:
Knob Central
Distanta interpupilara:
60 - 75 mm
Diametru obiectiv:
32 mm
Fixare pe trepied:
Nu
Carcasa din:
Aliaj de magneziu
Tip constructiv:
ROOF
Lentila:
High resolution phase corrected BAK4
Camp vizual la 1000m:
133 m
Dimensiuni (milimetri):
126mm X 102mm X 32mm
Waterproof:
DA
Greutate:
500 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !