Pulsar Edge GS 2.7x50 L 75098 - Binoclu cu Night Vision

3.219,00 RON
cu TVA

Binoclu cu Night Vision si iluminator IR incorporat Pulsar Edge GS 75098 2.7X50

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Binoclu cu Night Vision si iluminator IR incorporat Pulsar Edge GS 2.7x50 L

Pulsar Edge GS este un binoclu cu night vision conceput pentru vizualizarea pe raze lungi, de pana la 200m, in conditii scazute de iluminare cat si in intuneric total. Spre deosebire de dispozitivele IR-Night Vision gen 1, tubul 1+ (CF-Super) utilizat de Edge GS ofera o imagine clara, fara distorsiuni, geometric precisa pe intregul camp de vedere. Este echipat cu obiectiv de 50mm cu o putere de marire de 2.7x si un iluminator IR incorporat.

Iluminatorul IR laser emite pe o lungime de unda de 780nm si furnizeaza o observare efectiva a obiectelor aflate in intuneric total. Pentru a limita daunele provocate de expunerea dispozitivului la lumina puternica, Edge GS dispune de un sistem de protectie al tubului - o data ce pragul de luminozitate este depasit, alimentarea tubului este redusa automat sau oprita complet, ceea ce impiedica deteriorarea costisitorului intensificator de imagine. Acesta ii permite utilizatorului sa ajunga la cea mai mare performanta posibila a tubului.

Edge GS este alimentat de doua baterii AAA, ce ofera o autonomie cuprinsa intre 20 ore (cu iluminatorul IR pornit) si 50 ore (cu iluminatorul IR orpit). Carcasa este confectionata din aliaj de magneziu, ultra usor, ce este capabil sa reziste la impact, praf, umezeala si chiar la imersia in apa (IPX7 - 1 metru sub apa, timp de 30 min). Insertia de cauciuc asigura aderenta si stabilitate, indiferent de conditiile meteo.

Binoclu este echipat cu lentile noi care au fost proiectate sa minimizeze distorsiunile pe marginile campului de vedere si sa creasca claritatea si contrastul imaginii.

Continut pachet Pulsar Edge GS 2.7x50 L

-binoclu cu nightvisoin Pulsar Edge GS
-curea gat
-geanta transport

75098
Putere de marire:
2.7x
Distanta de detectie:
200m
Distanta minima de focalizare (metri):
5m
Relief ochi:
12 mm
Sistem de focalizare:
Knob Central
Diametru obiectiv:
50 mm
Fixare pe trepied:
Da
Acumulator:
AAA (R3)
Mod 1:
IR OFF - Autonomie 50 ore
Mod 2:
IR ON - Autonomie 20 ore
Camp vizual real (°):
13
Dimensiuni (milimetri):
203 x 122 x 65 mm
Greutate:
850 g
Garantie PF (luni):
36
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !