InfiRay Eye II Series E3Max V2.0 - Camera cu termoviziune

12.000,00 RON
cu TVA

Monocular cu termoviziune IRay Eye II Series E3Max V2.0, distanta de detectie 1818 metri.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Camera cu termoviziune InfiRay Eye II E3Max V2.0

IRay Eye Series II E3Max V2.0 este un monoclu cu termoviziune conceput pentru utilizare atat pe timp de noapte cat si in timpul zilei in conditii meteorologice dificile (ceata, ploaie, etc.). Spre deosebire de dispozitivele IR-Night Vision, dispozitivele cu termoviziune nu necesita o sursa externa de lumina si sunt rezistente la efectele luminii puternice. Design-ul compact, elegant si functiile usor de utilizat, fac monocularele seriei Eye instrumentul ideal pentru imbunatatirea vederii in intuneric.

Calitate inalta a imaginii

Eye II Series E3Max V2.0 are incorporat un microbolometru ceramic VOx de inalta performanta, cu rezolutia de 384 x 288 pixeli, la 12 µm. Acesta va permite sa obtineti imagini extrem de detaliate, astfel identificarea tintelor in intuneric devine mult mai usoara. Cu algoritmi avansati, seria Eye II este conceputa pentru a creste claritatea imagistica si detaliile generale ale imaginii, ceea ce duce la un camp vizual mai clar, mai detaliat si capacitati imbunatatite de identificare a obiectelor.

Timp de pornire rapid

Timpul de pornire este sub 3 secunde. Astfel Eye II E3Max V2.0 se va activata rapid cand vine momentul potrivit, ceea ce ajuta la economisirea energiei si prelungirea autonomiei

Autonomie record

E3Max V2.0 este alimentat de un acumulator Li-Ion si datorita elementelor cu consum redus de energie utilizate, ofera un timp de functionare de pana la 7 ore intre incarcari. Incarcarea acumulatorului se face direct in monoclu prin portul micro-USB incorporat. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti cablul micro USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face galben, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Monocular cu termoviziune de buzunar

Cu dimensiunile lui reduse Eye II iti dezvaluie imprejurimile si te ajuta sa vezi fara probleme oameni, obiecte si animale la o distanta de pana la 1818 metri chiar si in conditii de intuneric total. Simplu de utilizat, cu posibilitate de inregistrare de imagini si video, E3Max V2.0 este insotitorul perfect, indiferent daca este utilizat in natura sau in propria curte.

Frecventa ridicata a imaginii

Frecventa a imaginii de 50Hz, ofera imagini netede, fluente si cristaline precum si posibilitatea de utilizare dinamica a camerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului de observare). Display-ul LCOS intern ofera o rezolutie HD de 1280 × 960 pixeli. Monocularul ofera zoom optic variabil de 3.5x - 14x si zoom digital de 2x sau 4x.

Functie standby

Cand este necesar sa opriti temporar dispozitivul, puteti utiliza functia standby. Aceasta va ofera nivelul necesar de camuflaj (nu se emite lumina din ocularul dispozitivului), precum si repornirea rapida a observatiei (atunci cand display-ul este oprit, toate celelalte sisteme functioneaza; o simpla apasare abutonului On/Off va reporni display-ul).

Inregistrare video incorporata si conexiune WiFi

Monocularul are memorie integrata de 16 GB pentru a stoca imaginile capturate si modul de inregistrare video si WiFi care permite 4 conexiuni simultan. 

Masurare la distanta

IRay E3Max V2.0 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta (om/caprioara/cerb 1.7m; porc mistret 0.7m; iepure de camp 0.3m).

Calibrare

Permite 2 moduri de calibrare:
-modul A (automat)
-modul M (manual)

Palete de culoare

Dispune de 5 palete de culoare:
-alb fierbinte
-negru fierbinte
-rosu fierbinte
-culoare
-evidentierea tintelor fierbinti

Continut pachet IRay Eye II E3Max V2.0:

Camera IRay E3MAx V2.0 
(acumulator inclus)
Saculet transport Incarcator Cablu video
E3Max Bag Ch

Video
E3MaxV2
Frecventa cadrelor (Hz):
50
Putere de marire:
Variabila
Distanta de detectie:
1818 m
Rezolutie display (pixeli):
1280 × 960 LCOS
Diametru obiectiv:
35 mm
Fixare pe trepied:
Da
Carcasa din:
Aliaj de magneziu
Acumulator:
Dedicat
Reincarcare:
Micro-USB
Lungime:
186 mm
Camp vizual real (°):
7.5 × 5.7
Latime:
64 mm
Inaltime:
65 mm
Greutate:
420 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !