InfiRay Eye Series E2n - Camera cu termoviziune

4.900,00 RON
cu TVA

Monocular cu termoviziune IRay Eye Series E2n, distanta de detectie 477 metri.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Camera cu termoviziune InfiRay Eye E2n

IRay Eye Series E2n este un monoclu cu termoviziune conceput pentru utilizare atat pe timp de noapte cat si in timpul zilei in conditii meteorologice dificile (ceata, ploaie, etc.). Spre deosebire de dispozitivele IR-Night Vision, dispozitivele cu termoviziune nu necesita o sursa externa de lumina si sunt rezistente la efectele luminii puternice. Design-ul compact, elegant si functiile usor de utilizat, fac monocularele seriei Eye instrumentul ideal pentru imbunatatirea vederii in intuneric.

Calitate inalta a imaginii

Eye Series E2n are incorporat un microbolometru VOx de inalta performanta, cu rezolutia de 240 x 180 pixeli, la 17 µm. Acesta va permite sa obtineti imagini extrem de detaliate, astfel identificarea tintelor in intuneric devine mult mai usoara. Cu algoritmi avansati, Eye este conceput pentru a creste claritatea imagistica si detaliile generale ale imaginii, ceea ce duce la un camp vizual mai clar, mai detaliat si capacitati imbunatatite de identificare a obiectelor.

Timp de pornire rapid

Timpul de pornire este sub 3 secunde. Astfel Eye E2n se va activata rapid cand vine momentul potrivit, ceea ce ajuta la economisirea energiei si prelungirea autonomiei

Autonomie record

E2n este alimentat de un acumulator Li-Ion si datorita elementelor cu consum redus de energie utilizate, ofera un timp de functionare de pana la 15 ore intre incarcari. Incarcarea acumulatorului se face direct in monoclu prin portul micro-USB incorporat. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti cablul micro USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face galben, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Monocular cu termoviziune de buzunar

Cu dimensiunile lui reduse Eye iti dezvaluie imprejurimile si te ajuta sa vezi fara probleme oameni, obiecte si animale la o distanta de pana la 477 de metri chiar si in conditii de intuneric total. Simplu de utilizat, cu posibilitate de inregistrare de imagini si video, Eye este insotitorul perfect, indiferent daca este utilizat in natura sau in propria curte.

Frecventa ridicata a imaginii

Frecventa a imaginii de 50Hz, ofera imagini netede, fluente si cristaline precum si posibilitatea de utilizare dinamica a camerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului de observare). Display-ul intern ofera o rezolutie de 720 x 540 pixeli. Monocularul ofera si zoom digital 2x.

Interfata prietenoasa

Eye a fost proiectat cu usurinta de utilizare in minte. Monocularul poate fi conectat la aplicatia dedicata prin cablu USB, care permite utilizatorului sa urmareasca video in timp real, sa fotografieze si sa inregistreze videoclipuri pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android si iOS.

Functie standby

Cand este necesar sa opriti temporar dispozitivul, puteti utiliza functia standby. Aceasta va ofera nivelul necesar de camuflaj (nu se emite lumina din ocularul dispozitivului), precum si repornirea rapida a observatiei (atunci cand display-ul este oprit, toate celelalte sisteme functioneaza; o simpla apasare abutonului On/Off va reporni display-ul).

Calibrare

Permite 2 moduri de calibrare:
-modul A (automat)
-modul M (manual)

Palete de culoare

Dispune de 5 palete de culoare:
-alb fierbinte
-negru fierbinte
-rosu fierbinte
-culoare
-evidentierea tintelor fierbinti

Continut pachet IRay E2n:

Camera IRay E2n
(acumulator inclus)
Saculet transport Incarcator Cablu video Snur
E2n Bag Ch

Video Lanyard
E2n
Frecventa cadrelor (Hz):
50
Putere de marire:
2x
Distanta de detectie:
477 m
Rezolutie display (pixeli):
720 x 540
Diametru obiectiv:
13 mm
Fixare pe trepied:
Da
Carcasa din:
Aliaj de magneziu
Acumulator:
Dedicat
Reincarcare:
Micro-USB
Lungime:
160 mm
Camp vizual real (°):
17.8 x 13.4
Latime:
62 mm
Inaltime:
62 mm
Greutate:
320 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !