Pulsar Axion Key XM30 - Camera cu termoviziune Pulsar - 1

Pulsar Axion Key XM30 - Camera cu termoviziune

6.661,00 RON
cu TVA

Monocular cu termoviziune Pulsar Axion Key XM30, distanta de detectie 1200 metri.

Cantitate

La comanda

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Camera cu termoviziune Pulsar Axion Key XM30

Disponibil pentru precomanda.

Pulsar Axion Key XM30 este un monoclu cu termoviziune conceput pentru utilizare atat pe timp de noapte cat si in timpul zilei in conditii meteorologice dificile (ceata, ploaie, etc.), precum si acolo unde exista obstacole care impiedica detectarea unei tinte (ramuri, iarba inalta, arbusti, etc.). Spre deosebire de dispozitivele IR-Night Vision, dispozitivele cu termoviziune nu necesita o sursa externa de lumina si sunt rezistente la efectele luminii puternice. Frecventa ridicata a imaginii de 50Hz ofera posibilitatea de utilizare dinamica a camerei (in timpul deplasarii rapide a observatorului sau a obiectului de observare).
Axion Key XM30 este alimentat de un acumulator Li-Ion (3.7V, 3200mAh), ce ofera o autonomie de peste 4 ore. Carcasa este confectionata din aliaj de magneziu, ultra usor, ce este capabil sa reziste la impact, praf, umezeala si chiar la imersia in apa (IPX7 - 1 metru sub apa, timp de 30 min). Insertia de cauciuc asigura aderenta si stabilitate, indiferent de conditiile meteo.
Rezolutia microbolometrului este 320 x 240 pixeli la 12 µm, iar cea a display-ului 960 x 720 pixeli. Ofera zoom digital 2x si 4x iar puterea de marire este cuprinsa intre 2.5x si 10x.

Functiile principale de control (aprindere/stingere, calibrarea senzorului, inversarea culorilor sau zoom-ul digital) sunt realizate cu ajutorul butoanelor de pe panoul superior. Marimea si locatia butoanelor sunt gandite pentru a oferi confort atunci cand tineti dispozitivul cu mana goala sau cu manusi. Luminozitatea si contrastul sunt setate folosind rotita situata langa obiectiv.

Calibrare
Permite 3 moduri de calibrare
-modul A (automat): implica calibrarea fara participarea utilizatorului (initierea procesului -declansarea declansatorului- are loc automat)
-modul SA (semiautomat): utilizatorul decide singur daca calibrarea este necesara pe baza calitatii imaginii. Butonul Cal este apasat in acest mod
-modul M (manual - silentios): Etalonarea manuala se realizeaza prin apasarea butonului atunci cand capacul obiectivului este inchis. Modul M este recomandat pentru vanatoare datorita functionarii silentioase.

Continut pachet Pulsar Axion Key XM30:

Camera Pulsar XM30 Acumulator Geanta transport Cablu USB Snur
Pulsar XM30 Pulsar XM30 Pulsar XM30 Pulsar XM30

Pulsar XM30
77425

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !