Nitecore HA40 - Lanterna frontala

299,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala Nitecore HA40, CREE XM-L2 U2, 1000 lumeni, 182 metri, 4 x AA.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna frontala Nitecore HA40

Este un model creat special pentru speologie, echipat cu un led CREE XM-L2 U2 ce furnizeaza 1000 de lumeni, atinge 182 de metri si are o autonomie de pana la 430 ore. Ofera si trei moduri de semnalizare: Stroboscop, S.O.S. si Beacon de localizare. Unghiul de imprastiere a luminii este de 90° pentru un camp vizual cat mai bun.
De obicei, puterea mare este insotita de generarea mare de caldura, dar nu este cazul acestui model. Secretul este separarea termoelectrica aplicata substraturilor de cupru. Prin separarea circuitului cu substraturi radiatoare (pentru disiparea caldurii), scade rezistenta structurala la caldura. Astfel, caldura generata de LED este disipata rapid spre exterior.

Utilizeaza patru baterii / acumulatori AA (R6) care se achizitioneaza separat! Este certificata IP66 - Complet etansa impotriva prafului si rezistenta la ploaie.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, cu ajutorul butonului de pe lanterna (asigura aprinderea - stingerea lanternei si schimbarea modurilor de utilizare).

Cu lanterna oprita, tineti butoanul apasat mai putin de o secunda. Lanterna se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare memorat. Pentru a schimba treptele de putere, apasati scurt butonul pana ajungeti la nivelul dorit (schimbarea se face ciclic: Ultralow -> Low -> Medium -> High -> Turbo). Pentru a accesa instant modul Ultralow, cu lanterna oprita, apasati scurt butonul. Pentru a accesa instant modul Turbo, cu lanterna oprita, tineti apasat butonul mai mult de o secunda. Pentru a accesa modurile de semnalizare, cu lanterna oprita, dati un dublu click rapid. Odata accesat primul mod de semnalizare (Stroboscop), apasati scurt butonul pentru a schimba modurile: Stroboscop -> S.O.S. -> Beacon. Modurile de semnalizare nu vor fi memorate.

Pentru a opri lanterna, tineti butonul de pe lanterna apasat mai putin de o secunda.

Pachet lanterna Nitecore HA40

Lanterna Nitecore HA40 Modul baterii Bentite
Nitecore HC70 HC70_2.jpg HC70_3.jpg

HA40

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !