Nitecore BR35 - Lanterna bicicleta reincarcabila

759,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Nitecore BR35, 2 x CREE XM-L2, 1800 lumeni, 176 metri, Li-Ion.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Nitecore BR35

Este echipata doua leduri CREE XM-L2, furnizeaza 1800 de lumeni, atinge 176 de metri si are o autonomie de pana la 36 ore. Se poate utiliza in trei moduri diferite:
-Mod City: Este conceput pentru utilizarea in oras. In acest mod, lanterna porneste automat ledul pentru iluminarea pe distanta scurta (Flood). Putem accesa ledul pentru iluminarea de distanta (Spot) pentru un timp scurt (~3 secunde).
-Mod Road: Este conceput pentru utilizearea la drum lung / sosea. In acest mod, lanterna porneste automat ledul Flood, dar sunt disponibile ambele leduri (Spot sau Flood), individual si fara limita de timp.
-Mod Trail: Este conceput pentru utilizarea outdoor / teren accidentat. In acest mod, lanterna porneste automat ambele leduri simultan (Spot + Flood).

Beneficiaza de sistemul de iluminare Dual Distance Beam System Spot + Flood (ofera iluminare in doua unghiuri, maximizeaza campul vizual si creste siguranta) si de noul sistem QR Quick Release (asigura montarea si demontarea rapida a lanternei). Integrat in corpul lanternei avem un display OLED care modul de iluminare selectat, treapta de putere si timpul de functionare ramas.

Utilizeaza un acumulator Li-Ion personalizat (3.7V, 6800mAh) inclus in pachet. Este certificata IPX7 - Rezista la ploaie si submersibila pana la 1 metru timp de 30 de minute.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului principal (M) de pe lanterna (asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de utilizare), a butoanelor + / - ( asigura schimbarea treptelor de putere) si a butonului pe fir (indeplineste aceleasi functii ca si butonul principal - M). Pentru selectarea modului de iluminare (City/Road/Trail): Cu lanterna oprita, tineti apasat butonul M. Pe display vor aparea ciclcic (City -> Road -> Trail) modurile de utilizare. Eliberati butonul in momentul in care ajungeti la modul de utilizare dorit.

Cu lanterna oprita, tineti apasat mai mult de o secunda butonul M. Lanterna se va aprinde pe ultimul mod nivel de iluminare memorat si la ultima treapta utilizata. Pentru a schimba treptele de putere, apasati scurt butonul +  pentru a creste intensitatea luminii sau - pentru a o scadea. Intrerupatorul pe fir indeplineste aceleasi functii ca si butonul M.

Tineti butonul M apasat pentru a opri lanterna. 

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Pe display va aparea un simbol de baterie goala, semn ca incarcarea a inceput. Simbolul bateriei este format din patru segmente care vor incepe sa clipeasca / se aprinda succesiv. In momentul in care toate cele patru segmente raman aprinse, incarcarea a fost finalizata.


Pachet lanterna Nitecore BR35: 

Lanterna Nitecore BR35 Suport ghidon Intrerupator fir Incarcator
Nitecore BR35 Suport ghidon Burst USB

BR35
Led:
CREE XM-L2
Lumeni (max):
1800 lm
Lumeni (min):
150 lm
Iluminare:
176 m
Acumulator:
Dedicat
Nr. faze:
6
Mod 1:
1800lm - combinat (1h)
Mod 2:
1015lm - combinat (2h 30min)
Mod 3:
615lm - combinat (4h)
Mod 4:
300lm - combinat (8h)
Mod 5:
1000lm - spot / 800lm - flood (2h)
Mod 7:
330lm - spot / 285lm - flood (8h 30min)
Mod 8:
180lm - spot / 150lm - flood (17h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
109.3 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX7
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Greutate:
234.5 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !