Olight S Mini Baton Cupru - Lanterna EDC Olight - 1

Olight S Mini Baton Cupru - Lanterna EDC

300,00 RON
cu TVA

Lanterna Olight S Mini Cupru Editie limitata - CREE XM-L2, 550 lumeni, 110 metri, 1 x CR123.

Culoare
Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Mini lanterna Olight S Mini Cupru

Face parte din seria limitata de editii aniversare a celor de la Olight. Corpul este construit in totalitate din Cupru, cu finisaj Natur Oxidabil, Rose Gold sau Negru-Lucios. Variantele Rose Gold si Negru-Lucios sunt lacuite si nu vor oxida in timp. Varianta Natur, dupa cum sugereaza si numele, este nelacuita si va oxida.
Este echipata un led CREE XM-L2,V3 furnizeaza 550 de lumeni, atinge 110 de metri si ofera o autonomie de pana la 30 zile. Ofera si un mod de semnalizare / autoaparare: stroboscop.

Este echipata cu optica TIR (Total Internal Reflection), formata dintr-o lupa convexa si un con. Aceasta ofera o imprastiere maxima (flood light), uniforma, fara umbre, pentru un camp vizual excelent. Accesarea modului turbo din modul high, se face treptat, pentru a putea da timp ochiului sa se acomodeze cu luminozitatea crescuta.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului lateral.

Cu lanterna oprita, la o apasare a butonului, aceasta se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare momorat. Pentru a schimba treptele de putere, tineti apasat butonul de pe lanterna pana ajungeti la nivelul dorit. Pentru a opri lanterna, apasati butonul lateral. Ultima treapta de putere utilizata va fi memorata cu exceptia modurilor Turbo (550 lumeni) si High (330 lumeni). Acestea vor fi memorate pentru 10 minute.

Din orice mod, un dublu click va accesa modul turbo. Modul de semnalizare stroboscop se acceseaza prin triplu click. Acest mod nu va fi memorat.

Pentru blocare sau deblocare, cu lanterna oprita, se tine butonul apasat 2 secunde.

Olight S Mini dispune de un timer, lung (9 minute) sau scurt (3 minute) care se acceseaza dand dublu click si tinand butonul apasat. Lanterna va clipi o data pentru lung, de doua ori pentru scurt. Daca se activeaza timer-ul, dupa ce se scurge timpul ales, lanterna se va opri.

Atentie! Pentru a preveni supraincalziriea circuitului electronic fluxul turbo (550 lumeni), nu este disponibil decat pentru 90 de secunde. Dupa cele 90 de scunde, fluxul luminos va scadea automat la treapta high (330 lumeni).

Pachet lanterna Olight S Mini Cupru:

Lanterna Olight S Mini Cu Baterie Olight CR123
Olight S Mini Baterie
SMINICU
Led:
CREE XM-L2
Lumeni (max):
550 lm
Lumeni (min):
0.5 lm
Iluminare:
110 m
Acumulator:
Li-Ion RCR123A, Li-Ion CR123A
Candele:
3000
Nr. faze:
5
Mod 1:
550~330lm (1.5~120min)
Mod 2:
330lm (8h 30min)
Mod 3:
12lm (64h)
Mod 4:
0.5lm (30zile)
Mod 5:
Stroboscop @ 10Hz
Reincarcare:
Nu
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
54.8 mm
Diametru cap:
21 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Cupru
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
31.5 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !