Fenix TK72R - Lanterna puternica reincarcabila

1.599,00 RON
cu TVA

Lanterna led reincarcabila Fenix TK72R - 3 x CREE XHP70, 9000 lumeni, 286 metri, 4 x Li-Ion Personalizat.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna led reincarcabila Fenix TK72R

Este echipata trei leduri CREE XHP70, furnizeaza 9000 de lumeni, atinge 286 de metri si are o autonomie de pana la 50 de ore. Ofera un mod de semnalizare / autoaparare, stroboscop la 4000 lumeni. Beneficiaza de optica tip Orange Peel (coaja de portocala - reflector punctat), conceputa special sa ofere o imprastiere superioara a luminii. Toate datele necesare legate de lanterna (fluxul luminos alesautonomia la treapta utilizata si nivelul acumulatorului) este redat in timp real de display-ul OLED incorporat. Lanterna poate fi utilizata ca sursa de alimentare USB (acumulator extern / power bank), pentru alimentarea diferitelor dispozitive (telefon, tableta, GPS, etc.). Iesirea USB se gaseste sub portul de incarcare micro-USB.

Utilizeaza un acumulator Li-Ion dedicat (Fenix ARB-L45-14000 - 7.2V, 7000mAh), iar incarcarea se face direct in lanterna, prin portul micro-USB dedicat. Este certificata IP68 - Complet etansa impotriva prafului si submersibila pana la 2 metri sub apa.

Fenix TK72R este modelul perfect pentru speologie, fotografiere in aer liber si operatiuni de salvare.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor trei butoane (+, - si butonul Mode) amplasate lateral pe lanterna. Acestea asigura aprinderea - stingerea lanternei si schimbarea modurilor de utilizare.
Cu lanterna oprita, tineti butonul Mode apasat mai putin de o secunda, aceasta se va aprinde pe ultima treapta de putere utilizata. Cu lanterna oprita, tineti butonul + apasat mai putin de o secunda, aceasta se va aprinde pe o treapta medie de putere (5000lm). Cu lanterna oprita, tineti butonul - apasat mai putin de o secunda, aceasta se va aprinde pe o treapta mica de putere (200lm). Atunci cand lanterna este aprinsa, pentru a schimba treptele de putere:
-apasati scurt butonul + pentru a creste intensitatea in trepte de 100 lumeni sau tineti-l apasat pentru a creste intensitatea in trepte de 1000 lumeni.
-apasati scurt butonul - pentru a scadea intensitatea in trepte de 100 lumeni sau tineti-l apasat pentru a scadea intensitatea in trepte de 1000 lumeni.
Tineti butonul Mode apasat mai putin de o secunda pentru a opri lanterna. Pentru a accesa modul de semnalizare / autoaparare stroboscop tineti butonul Mode apasat mai mult de o secunda.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Puteti verifica display-ul la inceperea, in timpul si la finalizarea incarcarii. Acesta va va indica nivelul acumulatorului in timp real (0-100%).

Pachet lanterna Fenix TK72R:

Lanterna Fenix TK72R Husa Acumulator Incarcator Snur O-Ring
Fenix TK72R Husa Ac USB Snur O-Ring
TK72R
Led:
CREE XHP70
Lumeni (max):
9000 lm
Lumeni (min):
100 lm
Iluminare:
286 m
Acumulator:
Dedicat
Candele:
20500
Nr. faze:
91
Mod 1:
9000lm (50min)
Mod 2:
100lm (50h)
Mod 3:
Stroboscop @ 4000lm
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
156 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
412 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !