Fenix BT30R - Lanterna bicicleta reincarcabila

659,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Fenix BT30R, 2 x CREE XM-L2, 1800 lumeni, 170 metri, Li-Ion.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Fenix BT30R

Este echipata doua leduri CREE XM-L2, furnizeaza 1800 de lumeni, atinge 170 de metri si are o autonomie de pana la 23 ore. Ofera si un mod de semnalizare, stroboscop. 

Beneficiaza de sistemul de iluminare Dual Distance Beam System (ofera iluminare in doua unghiuri, maximizeaza campul vizual si creste siguranta) si de noul sistem QR Quick Release (asigura montarea si demontarea rapida a lanternei). Se poate monta pe ghidoane cu diametrul cuprins intre 20 si 35 milimetri. Unghiul razei de lumina se poate ajusta cu 180° in plan vertical.

Utilizeaza un acumulator Li-Ion personalizat (7.4V, 2600mAh) inclus in pachet. Este certificata IPX6 - Rezista la ploaie si jeturi directe de apa.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului principal de pe lanterna (asigura aprinderea - stingerea lanternei si schimbarea modurilor de utilizare) si a butonului pe fir (asigura accesarea modului Burst - 1800 lumeni).
Cu lanterna oprita, tineti butonul apasat doua secunde, aceasta se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare memorat. Pentru a schimba treptele de putere, apasati scurt butonul de pe lanterna pana ajungeti la nivelul dorit (schimbarea se face ciclic: Turbo -> Low -> Medium -> High). Modul Burst (1800 lumeni) se acceseaza cu ajutorul butonului pe fir (doar atunci cand butonul pe fir este tinut apasat. Butonul principal de pe lanterna va selecta doar celelalte cinci moduri). Modul de semnalizare se acceseaza prin dublu click pe butonul principal de pe lanterna.

Tineti butonul apasat doua secunde pentru a opri lanterna. 

Ledul integrat in butonul lanternei indica nivelului acumulatorilor / bateriilor (verde - nivel normal, rosu - nivel scazut).

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face prin conectarea lui la incarcatorul de retea inclus in pachet. Decuplati lanterna de la acumulator si conectati-l la incarcatorul de retea. Introduceti incarcatorul in priza. Ledul integrat in acesta se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.


Pachet lanterna Fenix BT30R: 

Lanterna Fenix BT30R Acumulator Incarcator Adaptoare ghidon Buton Burst
Fenix BT30R Suport ghidon Burst

BT30R
Led:
CREE XM-L2
Lumeni (max):
1800 lm
Lumeni (min):
100 lm
Iluminare:
170 m
Acumulator:
Dedicat
Nr. faze:
6
Mod 1:
1800lm ( / )
Mod 2:
1200lm (1h 50min)
Mod 3:
500lm (5h 15min)
Mod 4:
200lm (12h 50min)
Mod 5:
100lm (22h 35min)
Mod 6:
Stroboscop
Reincarcare:
Jack
Nuanta lumina (°K):
5000
Lungime:
74 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX6
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII, PVC Industrial
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Greutate:
154 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !