Olight H16 Wave - Lanterna frontala reincarcabila

289,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila Olight H16 Wave, 2 x CREE XP-G3, 500 lumeni, 100 metri, Li-Polymer.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna frontala reincarcabila Olight H16 Wave

Succesor spiritual al mult apreciatului H15s Wave, H16 Wave este echipata doua leduri CREE XP-G3, furnizeaza 500 de lumeni, atinge 100 de metri si are o autonomie de pana la 160 ore. La fel ca H15s, este ehipata cu un sistem infrarosu (IR) de utilizare fara maini. Acest sistem este perfect pentru pescari, muncitori, mecanici, etc. dar si pentru utilizare zilnica.

Beneficiaza de optica TIR hibrida (Spot + Flood), unul din leduri avand difuzor incorporat in optica (Flood). Impreuna cu ledul Spot ofera iluminare in doua unghiuri, maximizeaza campul vizual, dar asigura si o distanta de iluminare suficienta. Unghiul razei de lumina se poate ajusta 45° in plan vertical.

De asemena, este echipata si cu un sistem ce indica nivelul acumulatorului si stadiul incarcarii. Ledurile indicatoare sunt integrate in compartimentul acumulatorului. Nivel acumulator: Patru leduri aprinse - intre 100% si 75%, trei leduri aprinse - intre 75% si 50%, doua leduri aprinse - intre 50% si 25%, un led aprins - sub 25%.

Utilizeaza un acumulator Li-Polymer personalizat (3.7V, 2000mAh) inclus in pachet. Este certificata IPX4 - Rezista la ploaie.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala a lanternei (deasupra ledurilor).

Acesta asigura aprinderea - stingerea si schimbarea modurilor de utilizare.

O apasare scurta va aprinde lanterna pe modul maxim. Pentru a schimba treapta de putere, apasati scurt butonul. Aprinderea, stingerea si schimbarea treptelor de iluminare se face ciclic (Oprit -> 500lm -> 100 -> 5lm -> Oprit).

Pentru a activa sau dezactiva sistemul IR, cu lanterna aprinsa, tineti butonul apsat doua secunde. Daca sistemul IR este activ, indicatorul albastru de sub leduri va fi aprins. Cu sistemul activat si lanterna aprinsa (pe orice mod), treceti mana prin fata lanternei. Aceasta se va stinge. Repetati pasul anterior pentru a reaprinde lanterna. 

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledurile vor ramane aprinse.

Pachet lanterna Olight H16 Wave: 

Lanterna Olight H16 Wave Bentita si acumulator Cablu Micro-USB
 Lanterna Olight H16  Acumulator  Cablu micro-USB
H16
Led:
CREE XP-G2
Lumeni (max):
500 lm
Lumeni (min):
5 lm
Iluminare:
100 m
Acumulator:
Dedicat
Candele:
2500
Nr. faze:
3
Mod 1:
500lm~350lm (5min~2h)
Mod 2:
100lm (9h 30min)
Mod 3:
5lm (160h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
PVC Industrial
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Greutate:
115 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !