Fenix BC30R - Lanterna bicicleta reincarcabila

650,00 lei
cu TVA

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Fenix BC30R, 2 x CREE XM-L2, 1800 lumeni, 161 metri, Li-Ion.

  Plata

Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

  Politica de livrare

Cost de livrare 17 lei oriunde in Romania, fara kilometri suplimentari.

  Politica de retur

Puteti returna produsele in termen de 14 zile

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Fenix BC30R

Este echipata doua leduri CREE XM-L2, furnizeaza 1800 de lumeni, atinge 161 de metri si are o autonomie de pana la 36 ore. Ofera si un mod de semnalizare, stroboscop. 

Beneficiaza de sistemul de iluminare Dual Distance Beam System (ofera iluminare in doua unghiuri, maximizeaza campul vizual si creste siguranta) si de noul sistem QR Quick Release (asigura montarea si demontarea rapida a lanternei). Se poate monta pe ghidoane cu diametrul cuprins intre 22 si 35 milimetri. Unghiul razei de lumina se poate ajusta cu 30° in plan vertical si 180° in plan orizontal.

Integrat in corpul lanternei avem un display OLED care indica timpul de functionare ramas pe fiecare mod de iluminare. Cand lanterna este aprinsa, timpul de functionare ramas este actualizat o data pe minut - pentru modul Turbo -  1000lm si o data la cinci minute - pentru modurile High, Medium si Low.

Utilizeaza un acumulator Li-Ion personalizat (3.7V, 5200mAh) inclus in pachet. Este certificata IPX6 - Rezista la ploaie si jeturi directe de apa.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului principal de pe lanterna (asigura aprinderea si stingerea lanternei), a butoanelor + / - ( asigura schimbarea modurilor de utilizare) si a butonului pe fir (asigura accesarea modului Burst - 1800 lumeni).
Cu lanterna oprita, tineti butonul apasat, aceasta se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare memorat. Pentru a schimba treptele de putere, apasati scurt butonul +  pentru a creste intensitatea luminii sau - pentru a o scadea. Modul Burst (1800 lumeni) se acceseaza cu ajutorul butonului pe fir (doar atunci cand butonul pe fir este tinut apasat). Modul de semnalizare se acceseaza prin dublu click pe butonul principal de pe lanterna.

Tineti butonul apasat pentru a opri lanterna. 

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat in butonul principal al lanternei va incepe sa clipeasca, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul va lumina constant.


Pachet lanterna Fenix BC30R: 

Lanterna Fenix BC30R Suport ghidon Buton Burst Incarcator
Fenix BC30R Suport ghidon Burst USB

BC30R
Led:
CREE XM-L2
Iluminare:
161 m
Lumeni (max):
1800 lm
Lumeni (min):
50 lm
Nr. faze:
6
Mod 1:
1800lm ( / )
Mod 2:
1000lm (2h 40min)
Mod 3:
400lm (7h 20min)
Mod 4:
150lm (16h 10min)
Mod 5:
50lm (36h)
Mod 6:
Stroboscop
Acumulator:
Dedicat
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
5000
Lungime:
114 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX6
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
221.6 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password