Led Lenser SEO B5R/B2R - Set lanterna bicicleta reincarcabil

312,00 RON
cu TVA

Set lanterna + stop pentru bicicleta Led Lenser SEO B5R/B2R, 2 x LED High Power, 180 +30 lumeni, 120 metri, Li-Ion.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Set lanterna si stop pentru bicicleta Led Lenser SEO B5R/B2R

SEO B5R -> Este o lanterna pentru bicicleta ultra compacta, cu sistem de focalizare. Lumina alba este asigurata de un led High Power care furnizeaza o putere maxima de 180 de lumeni, timp de 7 ore si un fascicul care acopera pana la 120 de metri. Lumina rosie este asigurata de un led secundar montat in partea inferioara a lanternei. Beneficiaza de Smart Light Technology™, pentru o schimbare usoara a modurilor de iluminat si de Advanced Focus System™ ce asigura o focalizare rapida, cu o singura mana.

Este alimentata de un acumulator Li-Ion (inclus in pachet) sau 3 baterii alkaline AAA si are un timp de descarcare de pana la 25 ore. Are 3 functii principale, maxim, minim si un mod de semnalizare, precum si doua moduri speciale pe lumina rosie - lumina constanta sau semnalizare.

B2R -> Este echipat cu un led High Power pentru un flux luminos maxim de 30 de lumeni si atinge o autonomie de pana la 30 de ore. Acesta se monteaza pe saua bicicletei si emite lumina rosie. Este alimentat de un acumulator Li-Ion 2477. Conul de reflexie este conceput sa ofere un unghi de imprastiere cat mai mare (aproximativ 160°). Beneficiaza de functie Dim.

Este prevazut cu port micro USB pentru incarcare (se poate folosi orice cablu standard micro USB, inclusiv cele de la telefoane de tip smartphone sau tablete). Timpul de incarcare este de aproximativ 2 ore.

Corpul este construit din duraluminiu si plastic industrial pentru o rezistenta ridicata, iar suportul de prindere din silicon.

Mod de utilizare

SEO B5R -> Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala a lanternei. Acesta asigura aprinderea si stingerea lanternei.

Schimbarea modurilor de iluminare pe lumina alba se face ciclic (High -> Low -> Semnalizare -> oprit). Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta High (180 lumeni), inca o apasare va accesa modul low (20 lumeni), o a treia apasare va selecta modul de semnalizare, iar pentru oprire este nevoie de inca o apasare.

Lumina rosie se acceseaza tinand apasat butonul.

Pentru a focaliza sau defocaliza raza, se trage de tamburusul de sub lupa inainte (zoom - focalizare) sau inapoi (unzoom - defocalizare).

B2R -> Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala. Acesta asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de iluminare.

Schimbarea modurilor de iluminare se face ciclic ( Puls -> Blink -> Strobe -> Dim -> Power). Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta Plus. Pentru a accesa urmatoarele moduri, trebuie sa apasati scurt butonul pana ajungeti la treapta dorita. Pentru oprire este nevoie de inca o apasare.

Incarcare

SEO B5R -> Incarcarea acumulatorului se face direct in acesta prin portul incorporat micro-USB. Scoateti acumulatorul din lanterna, introduceti un cablul micro-USB in acumulator si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat in acumulator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul se va face verde.

B2R -> Incarcarea acumulatorului se face direct in semnalizator prin portul incorporat micro-USB. Ridicati mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.


Pachet lanterna Led Lenser SEO B5R: 

Lanterna Led Lenser SEO B5R Stop Led Lenser B2R Suport B5R Suport B2R Acumulator B5R 2 x Incarcator
Led Lenser B5R B2R Suport ghidon Suport Ac USB

B5R/B2R
Led:
High Power
Lumeni (max):
180 lm, 30
Lumeni (min):
20 lm
Iluminare:
120 m
Acumulator:
AAA (R3), Dedicat
Nr. faze:
5, 2
Mod 1:
180lm (7h)
Mod 2:
20lm (25h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000 / rosu (630nm)
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX4, IPX6
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
93 g g g, 33

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !