Led Lenser B2RK - Set semnalizatoare bicicleta reincarcabile Led Lenser - 1

Led Lenser B2RK - Set semnalizatoare bicicleta reincarcabile

170,00 RON
cu TVA

Set semnalizatoare reincarcabile pentru bicicleta Led Lenser B2RK (alb+rosu), LED High Power, 30 lumeni, Li-Ion 2477.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Set semnalizatoare bicicleta reincarcabile Led Lenser B2RK (alb/rosu)

Sunt echipate cu cate un led High Power pentru un flux luminos maxim de 30 de lumeni si ating o autonomie de pana la 30 de ore. Modelul pe lumina alba se monteaza pe ghidonul bicicletei, cel pe lumina rosie se monteaza pe saua bicicletei. Sunt alimentate de doi acumulatori Li-Ion 2477. Conurile de reflexie sunt concepute sa ofere un unghi de imprastiere cat mai mare (aproximativ 160°). Ambele beneficiaza de functie Dim.

Sunt prevazute cu port micro USB pentru incarcare (se poate folosi orice cablu standard micro USB, inclusiv cele de la telefoane de tip smartphone sau tablete). Timpul de incarcare este de aproximativ 2 ore.

Corpurile sunt construite din duraluminiu si plastic industrial pentru o rezistenta ridicata, iar suportii de prindere din silicon.

Atentie! Datorita unghiului mare de imprastiere a luminii, semnalizatoarele nu vor oferi o distanta de iluminare  foarte mare dar vor asigura o vizibilitate exceptionala in trafic!

Mod de utilizare

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala. Acesta asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de iluminare.

Schimbarea modurilor de iluminare se face ciclic ( Puls -> Blink -> Strobe -> Dim -> Power). Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta Plus. Pentru a accesa urmatoarele moduri, trebuie sa apasati scurt butonul pana ajungeti la treapta dorita. Pentru oprire este nevoie de inca o apasare.

Incarcare

Incarcarea acumulatorului se face direct in semnalizator prin portul incorporat micro-USB. Ridicati mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Continut pachet Led Lenser B2RK:

Led Lenser B2R (alb) Led Lenser B2R (rosu) 2 x Incarcator 2 x Suport prindere
Semnalizator reincarcabil B2R_R Cablu USB Suport

B2RK
Led:
High Power
Lumeni (max):
30 lm
Acumulator:
personalizat
Nr. faze:
5
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6500 / rosu (630nm)
Lungime:
33 mm
Diametru cap:
29.2 mm
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
33 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !