Led Lenser B2R - Semnalizator bicicleta reincarcabil Led Lenser - 1

Led Lenser B2R - Semnalizator bicicleta reincarcabil

98,00 RON
cu TVA

Semnalizator reincarcabil pentru bicicleta Led Lenser B2R, LED High Power, 30 lumeni, Li-Ion 2477.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Semnalizator bicicleta reincarcabil Led Lenser B2R (alb)

Este echipat cu un led High Power pentru un flux luminos maxim de 30 de lumeni si atinge o autonomie de pana la 30 de ore. Acesta se monteaza pe ghidonul bicicletei si emite lumina alba. Este alimentat de un acumulator Li-Ion 2477. Conul de reflexie este conceput sa ofere un unghi de imprastiere cat mai mare (aproximativ 160°). Beneficiaza de functie Dim.

Este prevazut cu port micro USB pentru incarcare (se poate folosi orice cablu standard micro USB, inclusiv cele de la telefoane de tip smartphone sau tablete). Timpul de incarcare este de aproximativ 2 ore.

Corpul este construit din duraluminiu si plastic industrial pentru o rezistenta ridicata, iar suportul de prindere din silicon.

Atentie! Datorita unghiului mare de imprastiere a luminii, semnalizatoarele nu vor oferi o distanta de iluminare  foarte mare dar vor asigura o vizibilitate exceptionala in trafic!

Mod de utilizare

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala. Acesta asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de iluminare.

Schimbarea modurilor de iluminare se face ciclic ( Puls -> Blink -> Strobe -> Dim -> Power). Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta Plus. Pentru a accesa urmatoarele moduri, trebuie sa apasati scurt butonul pana ajungeti la treapta dorita. Pentru oprire este nevoie de inca o apasare.

Incarcare

Incarcarea acumulatorului se face direct in semnalizator prin portul incorporat micro-USB. Ridicati mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Continut pachet Led Lenser B2R:

Led Lenser B2R Incarcator Suport prindere
Semnalizator reincarcabil Cablu USB Suport

B2R
Led:
High Power
Lumeni (max):
30 lm
Acumulator:
Dedicat
Nr. faze:
5
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6500
Lungime:
33 mm
Diametru cap:
29.2 mm
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
33 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !