Olight R18 - Lanterna reincarcabila Olight - 2

Olight R18 - Lanterna reincarcabila

335,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila micro-USB Olight R18 - Led CREE XP-L HI, 920 lumeni, 300 metri, 1 x 18650.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila Olight R18

Este echipata un led CREE XP-L HI, furnizeaza 920 de lumeni, atinge 300 de metri si are o autonomie de pana la 80 de ore. Ofera si un mod de semnalizare / autoaparare, stroboscop.

Beneficiaza de optica tip Orange Peel (coaja de portocala, reflector punctat), aceasta oferind o imprastiere foarte buna (flood light), pentru un camp vizual excelent. Reflectorul este destul de adanc si, impreuna cu ledul High Inentisy (Dedome), ajuta lanterna Olight R18 sa atinga o distanta maxima de iluminare de 300 de metri.

Capacul este magnetic, lanterna putand fi atasata cu usurinta de suprafete metalice. De asemena, este echipata si cu un sistem ce indica nivelul acumulatorului si stadiul incarcarii. Led-ul indicator este integrat in butonul lanternei. Nivel acumulator: Lumina verde - nivel normal, lumina rosie - nivel scazut.

Utilizeaza un acumulator 18650, iar incarcarea se face direct in lanterna, prin portul micro-USB dedicat. Este certificata IPX7 - submersibila pana la 1 metru sub apa.

Toate aceste aspecte, combinate cu dimensiunea redusa si greutatea neglijabila, fac lanterna led reincarcabila Olight R18 un EDC de incerdere.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului lateral de pe lanterna.

Acesta asigura aprinderea - stingerea lanternei, iluminare tactica (iluminare de moment) si schimbarea modurilor de utilizare.

Cu lanterna oprita, la o apasare a butonului, aceasta se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare memorat. Pentru a schimba treptele de putere, tineti apasat butonul de pe lanterna pana ajungeti la nivelul dorit (schimbarea se face ciclic). O apasare scurta va orpi lanterna. Pentru a accesa modul turbo se da dublu click (din orice mod, indifierent daca lanterna este aprinsa sau stinsa). Modul cel mai scazut (15lm) se poate accesa astfel: cu lanterna oprita, se tine butonul apasat o secunda. Modul de semnalizare stroboscop se acceseaza cu trei click-uri.

Ledul integrat in sistemul de incarcare usb indica nivelului acumulatorului (detaliat in descriere) si stadiul incarcarii (detaliat la incarcare lanterna).

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna Olight R18:

Lanterna Olight R18 Acumulator Husa Incarcator Snur
Olight R18 18650 Husa USB Snur
R18
Led:
CREE XP-L HI
Lumeni (max):
920 lm
Lumeni (min):
15 lm
Iluminare:
300 m
Acumulator:
Li-Ion 18650
Candele:
22500
Mod 1:
920~460lm (2min~2h)
Mod 2:
400lm (2h 40min)
Mod 3:
90lm (14h)
Mod 4:
15lm (80h)
Mod 5:
Stroboscop
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
119 mm
Diametru cap:
27.5 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX7
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
127 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !