Led Lenser SEO B5R - Lanterna bicicleta reincarcabila Led Lenser - 2

Led Lenser SEO B5R - Lanterna bicicleta reincarcabila

247,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Led Lenser SEO B5R, LED High Power, 180 lumeni, 120 metri, Li-Ion.

Culoare
Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta Led Lenser SEO B5R

Este o lanterna pentru bicicleta ultra compacta, cu sistem de focalizare. Lumina alba este asigurata de un led High Power care furnizeaza o putere maxima de 180 de lumeni, timp de 7 ore si un fascicul care acopera pana la 120 de metri. Lumina rosie este asigurata de un led secundar montat in partea inferioara a lanternei.


Beneficiaza de Smart Light Technology™, pentru o schimbare usoara a modurilor de iluminat si de Advanced Focus System™ ce asigura o focalizare rapida, cu o singura mana.

SEO B5R este alimentata de un acumulator Li-Ion (inclus in pachet) sau 3 baterii alkaline AAA si are un timp de descarcare de pana la 25 ore. Are 3 functii principale, maxim, minim si un mod de semnalizare, precum si doua moduri speciale pe lumina rosie - lumina constanta sau semnalizare.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala a lanternei. Acesta asigura aprinderea si stingerea lanternei.

Schimbarea modurilor de iluminare pe lumina alba se face ciclic (High -> Low -> Semnalizare -> oprit). Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta High (180 lumeni), inca o apasare va accesa modul low (20 lumeni), o a treia apasare va selecta modul de semnalizare, iar pentru oprire este nevoie de inca o apasare.

Lumina rosie se acceseaza tinand apasat butonul.

Pentru a focaliza sau defocaliza raza, se trage de tamburusul de sub lupa inainte (zoom - focalizare) sau inapoi (unzoom - defocalizare).

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in acesta prin portul incorporat micro-USB. Scoateti acumulatorul din lanterna, introduceti un cablul micro-USB in acumulator si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat in acumulator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul se va face verde.


Pachet lanterna Led Lenser SEO B5R: 

Lanterna Led Lenser SEO B5R Suport ghidon Acumulator Incarcator
Led Lenser B5R Suport ghidon Ac USB

SEOB5R
Led:
High Power
Lumeni (max):
180 lm
Lumeni (min):
20 lm
Iluminare:
120 m
Acumulator:
AAA (R3), personalizat
Nr. faze:
2
Mod 1:
180lm (7h)
Mod 2:
20lm (25h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX6
Material:
PVC Industrial
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
93 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !