Led Lenser H8R - Lanterna frontala reincarcabila Led Lenser - 1

Led Lenser H8R - Lanterna frontala reincarcabila

359,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila Led Lenser H8R, LED Xtreme Power, 600 lumeni, 150 metri, 1 x 18650.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna frontala Led Lenser H8R

Infrunta Intunericul cu Led Lenser

A doua lanterna ca putere din seria H, Led Lenser H8R, este usoara, compacta si ofera un flux luminos de 600 lumeni. Aceste caracteristici sunt completate de focalizarea rapida cu o singura mana si acumulatorul Li-Ion care fac din H8R frontala ideala. Tehnologia de incarcare rapida asigura o baterie plina in aproximativ 6 ore, oferind pana la 120 de ore de lumina. O lumina rosie in partea din spate si functia de lumina de urgenta atunci cand bateria este aproape consumata ofera un plus de vizibilitate si siguranta. Lanterna poate fi actionata cu o singura mana si beneficiaza de un sistem avansat de focalizare rapida. Suplimentar, avem sistemul Temperature Control, ce permite utilizarea lanternei in aproape orice conditii (temperatura de lucru: -20°C / +40°C).

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului tactic din partea frontala a lanternei (deasupra lupei).

Acesta asigura aprinderea - stingerea si schimbarea modurilor de utilizare.

H8R beneficiaza de doua moduri de utilizare:

Mod 1 - se tine butonul apasat timp de 10 secunde. Lanterna va clipi o data, indicand faptul ca a fost selectat modul 1 de utilizare. Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta High (600 lumeni). Apasari succesive vor selecta ciclcic treptele Medium si Low, sau vor stinge lanterna.

Mod 2 - se tine butonul apasat timp de 13 secunde. Lanterna va clipi de doua ori, indicand faptul ca a fost selectat modul 2 de utilizare. Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta Low (10 lumeni). Apasari succesive vor selecta ciclcic treptele Medium si High, sau vor stinge lanterna.

Pentru a focaliza sau defocaliza raza, se trage de capul lanternei inainte (zoom - focalizare) sau inapoi (unzoom - defocalizare).

Pentru a bloca lanterna, se tine butonul apasat timp de 19 secunde. Lanterna va clipi de 4 ori, indicand faptul ca lanterna a fost blocata. Pentru deblocare, se tine apasat butonul timp de 5 secunde.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti capacul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna Led Lenser H8R: 

Lanterna si bentite Led Lenser H8R Acumulator Incarcator
Led Lenser H8R Acumulator Incarcator

H8R
Led:
Xtreme Power
Lumeni (max):
600 lm
Lumeni (min):
10 lm
Iluminare:
150 m
Acumulator:
Li-Ion 18650
Nr. faze:
3
Mod 1:
600lm (10h)
Mod 2:
250lm (15h)
Mod 3:
10lm (120h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII, PVC Industrial
Greutate:
158 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !