Nitecore MT06MD - Lanterna EDC

173,00 RON
cu TVA

Lanterna led Nitecore NU30 este echipata cu un led Nichia 219B si emite un flux luminos de 180 . Este alimentata de doua baterii AAA (R3). Distanta maxima de iluminare 58m. 

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna Nitecore MT06MD emite un flux de 180 lumeni, atinge o distanta de iluminare de 58 metri, iar autonomia maxima atinge 35 de ore. Functioneaza cu doua baterii / acumulatori AAA (R3). Este echipata cu un led Nichia 219B, cce are un indice CRI ≥ 90.

Indicele CRI masoara abilitatea unei surse de lumina (led-uri, becuri, etc.) de a reda culorile cat mai natural, sau cat mai aproape de o lumina naturala. Este indicat de un numar cuprins intre 1 si 100, unde 100 reprezinta maximul (cea mai buna redare posibila a culorilor).
CRI

Este o lanterna compacta si usoara (22 grame fara baterii), conceputa special pentru domeniul medical si echipele de interventii. Valoarea CRI ridicata ajuta la redarea cat mai naturala a obiectelor / suprafetelor iluminate si, in plus, ofera siguranta foto-biologica (RG0), ceea ce inseamna ca este eliminat pericolul reprezentat de expunerea ochilor la lumina albastra. LED-ul Nichia 219B este evaluat RG0 in conformitate cu standardele foto-biologice de siguranta IEC / EN62471.

Corpul lanternei est construit din duraluminiu anodizat, complet etanșat impotriva apei (imersie pana la 2 metri), ceea ce inseamna ca lanterna poate fi sterilizata in alcool fara sa existe riscul defectarii acesteia.

Ofera trei moduri de iluminat: -High (180 llumeni), -Medium (45 lumeni) si -Low (4 lumeni). Aprindere, stringerea si schimbarea modurilor de iluminare se face cu ajutorul butonului din coada lantrnei.

Treapta implicita (fluxul pe care se aprinde lanterna initial) este modul Low (4 lumeni), deoarece aceasta intensitate este considerata ideala pentru verificarea pupilelor.

Atentie! Pentru a preveni supraincalzirea, in modul maxim (High - 180 lumeni) fluxul luminos se va diminua automat dupa 5 minute de utilizare continua.

Caracteristici:

  • este echipata cu un led principal Nichia 219B
  • indice CRI ≥ 90
  • flux luminos maxim 180 lumeni
  • distanta maxima de iluminare 58 metri
  • este prevazuta cu sticla minerala taratat antireflex si antizgariere
  • atinge o intensitate luminoasa in centrul razei de 860 candele
  • circuit de regularizare a curentului extrem de eficient ce asigura o functionare continua a lanternei de pana la 35 de ore (4 lumeni)
  • construita din duraluminiu cu anodizare HAIII
  • rezistenta la intemperii conform IPX8 (imersie in apa pana la 2 metri)

Lanterna Nitecore MT06MD include:

Lanterna Nitecore MT06MD  O-Rng
Nitecore MT06MD O-Ring

Garantie lanterna Nitecore MT06MD: 60 de luni! (pentru persoane fizice)

MT06MD
Led:
Nichia
Lumeni (max):
180 lm
Iluminare:
58 m
Acumulator:
AAA (R3)
Alimentare:
Alkaline AAA (R3) 1.5V / NiMH AAA 1.2V
Candele:
860
Flux luminos : Autonomie:
180lm (45min), 45lm (5h 15min), 4lm (35h)
Nr. faze:
3
Reincarcare:
Nu
Nuanta lumina (°K):
alb-rece, CRI ≥ 90
Certificare ATEX:
Nu
Lungime / Diametru Corp / Diametru Cap (mm):
128 / 14 / 14
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu cu anodizare HAIII
Greutate:
22 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !