Led Lenser MH10, 600 lumeni, 150 metri, Xtreme Power LED

Led Lenser MH10 - Lanterna frontala reincarcabila

375,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila Led Lenser MH10, LED Xtreme Power, 600 lumeni, 150 metri, 1 x 18650.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna frontala Led Lenser MH10

Infrunta Intunericul cu Led Lenser

Led Lenser si-a asumat sarcina de a asigura iluminatul noptea prin accesoriile mobile, oferind iubitorilor de natura mai mult timp pentru a-si desfasura activitatea in aer liber. Pentru ca noaptea sa revina la viata in toata splendoarea, Led Lenser a conceput seria Outdoor care include trei frontale si patru lanterne de mana. Lumina este esentială atat in drumetiile montane, pe drumuri forestiere dar si pe apa, in scopul de a identifica potentiale pericole si de a preveni accidentele. Seria Outdoor oferă noi oportunitati pentru aventuri independente, avand functiile, designul si manevrabilitatea produselor special gandite pentru experiente nocturne in aer liber. Led Lenser lanseaza trei frontale puternice (MH10, MH6 si MH2), pentru cei ce au nevoie sa-si pastreze mainile libere si patru lanterne de mana (MT18, MT12, MT8 si MT6).

Cea mai puternica frontala a seriei, Led Lenser MH10, este usoara, compacta si ofera un flux luminos de 600 lumeni. Aceste caracteristici sunt completate de focalizarea rapida cu o singura mana si acumulatorul Li-Ion care fac din MH10 frontala ideala. Tehnologia de incarcare rapida asigura o baterie plina in aproximativ 6 ore, oferind pana la 120 de ore de lumina. O lumina rosie in partea din spate si functia de lumina de urgenta atunci cand bateria este aproape consumata ofera un plus de vizibilitate si siguranta. Lanterna poate fi actionata cu o singura mana si beneficiaza de un sistem avansat de focalizare rapida. Suplimentar, avem sistemul Temperature Control, ce permite utilizarea lanternei in aproape orice conditii (temperatura de lucru: -20°C / +40°C) si sistemul Speed Charging ce ofera o incarcare de 80% in ~3 ore.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din partea frontala a lanternei (deasupra lupei).

Acesta asigura aprinderea - stingerea si schimbarea modurilor de utilizare.

MH10 beneficiaza de doua moduri de utilizare:

Mod 1 - se tine butonul apasat timp de 10 secunde. Lanterna va clipi o data, indicand faptul ca a fost selectat modul 1 de utilizare. Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta High (600 lumeni). Apasari succesive vor selecta ciclcic treptele Medium si Low, sau vor stinge lanterna.

Mod 2 - se tine butonul apasat timp de 13 secunde. Lanterna va clipi de doua ori, indicand faptul ca a fost selectat modul 2 de utilizare. Cu lanterna oprita, o apasare a butonului ne va duce in treapta Low (10 lumeni). Apasari succesive vor selecta ciclcic treptele Medium si High, sau vor stinge lanterna.

Pentru a focaliza sau defocaliza raza, se trage de capul lanternei inainte (zoom - focalizare) sau inapoi (unzoom - defocalizare).

Pentru a bloca lanterna, se tine butonul apasat timp de 19 secunde. Lanterna va clipi de 4 ori, indicand faptul ca lanterna a fost blocata. Pentru deblocare, se tine apasat butonul timp de 5 secunde.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti capacul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna Led Lenser MH10: 

Lanterna Led Lenser MH10
Bentita Acumulator Incarcator Filtre lumina
Led Lenser MH10 HB Acumulator Incarcator RG F

MH10
Led:
Xtreme Power
Lumeni (max):
600 lm
Lumeni (min):
10 lm
Iluminare:
150 m
Acumulator:
Li-Ion 18650
Nr. faze:
3
Mod 1:
600lm (10h)
Mod 2:
250lm (15h)
Mod 3:
10lm (120h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
158 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !