Led Lenser H19R Core - Lanterna frontala reincarcabila

895,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila Led Lenser H19R Core, 2 x LED Xtreme Power, 3500 lumeni, 300 metri, 1 x Li-Ion Dedicat 4800mAh.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
 (3/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Lanterna frontala Led Lenser H19R Core

Infrunta Intunericul cu Led Lenser

Cea mai puternica lanterna din noua serie H CORE, Led Lenser H19R Core, vine echipata cu doua leduri Xtreme Power plus un led auxiliar cu lumina rosie, ofera un flux luminos de 3500 lumeni (mod boost). Aceste caracteristici sunt completate de tehnologia ”Fusion Beam” si acumulatorul dedicat Li-Ion 4800mAh (2 x 21700) care fac din H19R Core lanterna frontala Led Lenser suprema. Tehnologia de incarcare magnetica asigura o reincarcare rapida si sigura cu o autonomie de pana la 20 de ore de lumina (pe modul low, 200 lumeni). H19R Core beneficiaza si de sistemul Temperature Control, ce permite utilizarea lanternei in aproape orice conditii (temperatura de lucru: -20°C / +40°C).

Ledurile lanternei functioneaza 100% independent. Ledurile principale (distanta / imprastiere) ofera o lumina puternica, cu CRI 70, perfecta pentru activitati de zilnice si iluminare la distanta. Ledul auxiliar cu lumina rosie este perfect pentru activitatile pe timp de noapte (citit, pescuit, etc.).

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor trei butoane din partea frontala a lanternei (deasupra ledurilor). Acesta asigura aprinderea - stingerea si schimbarea modurilor de utilizare.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat magnetic-USB. Atasati cablul magnetic-USB la protul dedicat si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel va incepe sa clipeasca succesiv, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, toate cele patru leduri vor ramane aprinse.

Pachet lanterna Led Lenser H19R Core: 

Lanterna si bentite Led Lenser H19R Core

Acumulator Incarcator
Led Lenser H19R Acumulator Incarcator

H19RC
Led:
Xtreme Power
Lumeni (max):
3500 lm
Lumeni (min):
200 lm
Iluminare:
300 m
Acumulator:
Dedicat
Nr. faze:
4
Mod 1:
3500lm (-)
Mod 2:
1600lm (4h)
Mod 3:
800lm (7h)
Mod 4:
200lm (20h)
Reincarcare:
Magnetic
Nuanta lumina (°K):
6500
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
PVC Industrial, Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
374 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  20 Mar 2021 (Led Lenser H19R Core - Lanterna frontala reincarcabila) :
(3/5

H19R Core

Produsul este de calitate însă are câteva minusuri. Primul ar fi ca nu vine cu o cutie de transport iar pentru o lanterna premium cred ca era necesar, îl al doilea rând nu se poate conecta la aplicația Ledlenser Connect deoarece nu are bluetooth cu toate ca lanternele din gamele inferioare au aceasta opțiune, butoanele de operare se apasă cam greu și dacă o vei testa vei simți nevoia sa apeși cu forța pe acestea.Cablul de încărcare ( nu vine și cu alimentator de priza) are doar 20 cm, nu vine cu cablu lung pentru acumulator ceea ce nu îți da voie sa ți acumulatorul decât pe cap, distanță de iluminare in Boost nu este de 300m ca in specificații maxim 200-230 reali .
Are și părți bune evident , luminează foarte puternic pe timp de noapte, carcasa robusta , rezistența la apa IP 68, greutatea relativ mică .
Aștept varianta Signature cu speranța ca va veni cu ceva îmbunătățiri .

Report abuse