• Stoc epuizat
Klarus HC5 - Lanterna reincarcabila Klarus - 1

Klarus HC5 - Lanterna reincarcabila


125,00 lei
cu TVA

Lanterna multifunctionala reincarcabila ultra compacta Klarus HC5 - High Performance Led, 120 lumeni, 37 metri, Li-Ion 3.7V, 500mAh + dock incarcare 600mAh. Sistem Infrarosu pentru utilizare fara maini.

  Easybox Sameday

Poti alege livrare in locker Sameday sau livrare la orice adresa din Romania

  Plata

Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

  Politica de retur

Puteti returna produsele in termen de 14 zile

Lanterna multifunctionala reincarcabila Klarus HC5

Klarus HC5 este upgrade-ul modelului HC3, o lanterna ultra compacta, usor de utilizat, conceputa pentru toate categoriile de utilizatori. Poate fi utilizata ca atare (lanterna de mana / buzunar) sau atasata pe cozorocul sepcii. 
Este echipata cu un Led care emite un flux luminos de 120 lumeni, o distanta de iluminare de 15 de metri cu o imprastiere maxima a fascicolului de lumina si o autonomie de pana la 13 ore si 30 de minute.

In plus, lanterna vine insotita cu un senzor infrarosu pentru utilizarea fara maini. Acesta actioneaza intensitatea mica (20lm) si este controlat de un modul amplasat langa led. Senzorul raspunde de la o distanta de maxim 15 cm. 

Lanterna utilizeaza un acumulator personalizat Li-Ion, 3.7V, 500mAh. Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna, prin portul micro-USB dedicat sau in dock-ul de incarcare de 600mAh inclus in pachet.

Este certificata IPX5 - rezistenta la ploaie.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului de pe lanterna.

Acesta asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de iluminare precum si activarea / dezactivarea senzorului IR.

Cu lanterna oprita, apasati scurt butonul. Lanterna se va aprinde pe modul maxim (120 lumeni). Apasati usor pentru a trece la modul mediu (48 lumeni). Dupa 3 secunde pe orice mod, o apasare scurta va opri lanterna.

Pentru a accesa modul IR hands free (20lm), tineti butonul apasat. Acesta se va aprinde verde indicand faptul ca modul IR a fost activat

Incarcare lanterna

-Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB sau in dock-ul de incarcare de 600mAh inclus in pachet. Introduceti cablul micro-USB inclus in pachet in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.) sau introduceti lanterna in dock-ul de incarcare. Ledul incorporat in butonul lanternei se va face rosu. Incarcarea este finalizata atunci cand ledul se face verde.
-Dock-ul de incarcare: Dock-ul se reincarca utilizand tot un cablu micro USB. Introduceti un cablu micro-USB in portul dock-ului si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Un led indicator va clipi albastru, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, led-ul va ramane aprins albastru.

Pachetul lanternei Klarus HC5 include:

Lanterna Klarus HC5Dock incarcareCablu USB
Klarus HC5DockUSB

HC5
Lumeni:
120 lm
Iluminare:
37 m
Candele:
318
Led:
High Performance LED
Acumulator:
Dedicat
Reincarcare:
Micro-USB
Nr. faze:
3
Lumeni (min):
20 lm
Mod 1:
120lm (3h)
Mod 2:
48lm (5h 30min)
Mod 3:
20lm - hands free (13h 30min)
Nuanta lumina (°K):
4500
Rezistenta la apa:
IPX5
Lungime:
48 mm
Numar leduri:
1
Greutate:
28.5 g
Garantie:
1 an
Garantie PJ (luni):
12

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)


Inregistreaza un Cont Nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te aici Sau Reseteaza Parola