Klarus E2 - Lanterna EDC reincarcabila Klarus - 1

Klarus E2 - Lanterna EDC reincarcabila

350,00 lei
cu TVA

Lanterna EDC reincarcabila Klarus E2 - CREE XHP35 HI, 1600 lumeni, 190 metri, 1 x 18650.

  Plata

Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

  Politica de livrare

Cost de livrare 17 lei oriunde in Romania, fara kilometri suplimentari.

  Politica de retur

Puteti returna produsele in termen de 14 zile

 Recenzii ale clientilor
 (4,5/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Lanterna EDC reincarcabila Klarus E2

Ne face o deosebita placere sa va prezentam noua lanterna EDC Klarus E2.

In linii mari:

-Cantareste ~ 100 de grame (cu acumulator).
-Are doar 11 centimetri lungime.
-Este cea mai subtire lanterna cu acumulator 18650 din lume: doar 2.3 centrimetri grosime!
-Beneficiaza de a 5-a generatie a sistemului brevetat Klarus Multiswitch: In coada lanternei avem doua butoane care controleaza functionarea lanternei: fara butoane laterale, ascunse sau care se actioneaza accidental.
-Vine echipata cu cilp de buzunar Deep Carry, sistem ce permite lanternei sa stea in buzunar, ”ascunsa vederii”.
-Este echipata cu optica Klarus UDL: Un nou tip de relfector (avand doar 3.5 milimetri grosime), asigura combinatia optima intre lumina concentrata (spot) si lumina imprastiata (flood). Astfel, lumina este proiectata la o distanta maxima de 190 de metri, dar cu unghi secundar de imprastiere de 160°

E2 este echipata cu un led CREE XHP35 High Intensity, furnizeaza un flux luminos de 1600 de lumeni, atinge 190 de metri si are o autonomie de pana la 7 zile. Ofera 4 trepte de putere si doua mod de semnalizare / autoaparare: stroboscop si S.O.S.

Pentru a preveni utilizarea acumulatorilor de slaba calitate, care pot duce la defectarea lanternelor, E2 a fost proiectata sa functioneze cu un acumulator 18650 dedicat. In pachet este inclus acumulatorul Klarus 18GT-E36, 3600mAh, iar incarcarea se fac utilizand portul micro-USB incorporat in lanterna. Timpul de incarcare al acumulatorului, poate varia in functie de sursa de alimentare (priza, auto, laptop / PC, acumulator extern), dar la un curent de incarcare de 1A, timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore.

Integrat in capul lanternei avem un indicator de nivel al acumulatorului care va lumina astfel:

-Lumina verde - intre 100% si 70%
-Lumina portocalie - intre 70% si 30%
-Lumina rosie - mai putin de 30% 
-Lumina rosie clipeste - mai putin de 10%.

Este certificata IPX8 - Submersibila pana la 2 metri sub apa.

Mod de utilizare lanterna

Butonul On/Off situat in coada lanternei asigura aprinderea, stingerea lanternei, precum si iluminare tactica (iluminare de moment). Butonul Mode situat sub butonul On/Off, asigura schimbarea treptelor de iluminare, precum si accesul instant la stroboscop / treapta moonlight (in functie de modul de utilizare ales).

E2 ofera doua moduri diferite de utilizare:

  • Mod Outdoor - acest mod ofera treptele normale de iluminare (High - 1600 lumeni, Medium - 400 lumeni, Low - 100 lumeni, Moonlight - 8 lumeni) si modul de semnalizare S.O.S., fiind proiectat pentru utilizare normala - zilnica (EDC). In acest mod, cu lanterna oprita, butonul Mode va ofera acces instant la modul moonlight. Pentru modul S.O.S., cu lanterna pornita, tineti apasat butonul Mode mai mult de 3 secunde.
  • Mod Tactic - acest mod ofera treptele normale de iluminare (High - 1600 lumeni, Medium - 400 lumeni, Low - 100 lumeni, Moonlight - 8 lumeni), si modul Stroboscop, fiind proiectat pentru autoaparare, situatii de urgenta si aplicatii tactice. In acest mod, cu lanterna oprita, butonul Mode va ofera acces instant la Stroboscop.

*In modul Outdoor, lanterna se va aprinde pe ultima treapta de putere utilizata. In modul Tactic, lanterna se va aprinde pe modul high (1600 lumeni).

Pentru a schimba intre cele 2 moduri (Tactic si Outdoor), cu lanterna stinsa, tineti apasat butonul mode. Ledul indicator de nivel va incepe sa clipeasca rosu-verde. Fara sa eliberati butonul mode, apasati comutatorul principal.

Incarcare acumulator

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul in portul micro-USB si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna Klarus E2:

Lanterna Klarus E2 Acumulator Klarus 18GT-E36 Incarcator Snur O-Ring Saculet transport
Klarus E2 3600 Snur O-Ring Bag
E2
Led:
CREE XHP35 HI
Iluminare:
190 m
Lumeni (max):
1600 lm
Lumeni (min):
8 lm
Candele:
9025
Nr. faze:
6
Mod 1:
1600lm (2h 30min)
Mod 2:
400lm (5h)
Mod 3:
100lm (12h)
Mod 4:
8lm (7 zile)
Mod 5:
Stroboscop @ 1600lm (5h)
Mod 6:
S.O.S. @ 60lm (72h)
Acumulator:
Li-Ion 18650
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6500
Lungime:
115.3 mm
Diametru cap:
23.2 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
57.6 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
 Recenzii
De pe  25 Nov 2021 (Klarus E2 - Lanterna EDC reincarcabila) :
(4/5

Probabil cea mai bună lanternă EDC

După ce am analizat câteva zile bune care să fie următoarea lanternă EDC de bază, răspunsul a fost clar și concis: Klarus E2, mai ales că am prins-o la un super preț!
Probabil cea mai bună lanternă EDC de pe piață în momentul de față! De ce? Simplu:
- cele 2 butoane din coadă de accesat rapid, o treaptă moonlight și alta salvată/memorată după preferințe, face toți banii. Cel mai intuitiv și ușor de folosit!
- Led performant, încărcare rapidă direct cu cablu usb;
- Mai subțire decât este acum lanterna, ținând cont de acumulatorul folosit, nu s-ar fi putut;
- Modul moonlight are 8 lm, adică este suficient de folosit prin casă și în spații înguste, față de alte lanterne ce oferă doar 1 lm in modul Moonlight, ce îl face practic inutil;
- La fel și reflectorul cu unghi secundar de împrăștiere de 160° care luminează tot în jurul tău este wow (nu îmi plac deloc lanternele care se axează doar pe "spot" și fac "flood" foarte puțin).

Ca minusuri ar fi că nu o poți pune să stea în fund, nu are usb type C, acumulatorul este unul dedicat, nu are pocket clip-ul reversibil. Dar sunt minusuri care nici nu sunt de luat în calcul. Per total face toți banii! ???? ????

Raporteaza abuz
De pe  09 Jul 2021 (Klarus E2 - Lanterna EDC reincarcabila) :
(5/5

Excelenta

Lanterna mica, usoara. Luminozitate foarte buna.

Raporteaza abuz

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password