Olight Perun - Lanterna frontala reincarcabila

650,00 RON
cu TVA

Lanterna multifunctionala reincarcabila Olight Perun - High Performance LED, 2000 lumeni, 120 metri, 1 x 18650 dedicat.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna frontala reincarcabila Olight Perun

Olight Perun este varianta imbunatatita a modelului H2R. Vine echipata cu un led High Performance, furnizeaza un flux luminos de 2000 de lumeni, atinge 120 de metri si are o autonomie de pana la 10 zile.

Utilizeaza un acumulator dedicat 18650. In pachet este inclus acumulatorul Olight 18650 High Drain, 3500mAh, impreuna cu un cablu magnetic-USB pentru incarcare. Timpul de incarcare poate varia in functie de sursa de alimentare (priza, auto, laptop / PC, acumulator extern). La nevoie, se pot utiliza si acumulatori standard 18650 (cu protectie si descarcare minima 8A), dar acestia nu se pot reincarca in lanterna. NU se pot utiliza baterii CR123A!

La fel ca H2R, beneficiaza de optica TIR (o varianta recalculata si imbunatatita), ce ofera o transparenta de aproximativ 90%, difuzor incorporat in lentila pentru o imprastiere maxima, 5 trepte de iluminare + un mod de semnalizare S.O.S. si un magnet nedetasabil in coada lanternei pentru a putea fi atasata de suprafete metalice.

Poate fi folosita si ca lanterna normala (tip anglehead) prin scoaterea acesteia din suportul de silicon si montarea clip-ului de inox inclus in pachet.

Este rezistenta la intemperii conform IPX8 (imersie in apa pana la 2m timp de 30 de minute).

Pentru a indica nivelul acumulatorului, a fost implementata o solutie similara celei adpotate pentru Warrior X si anume un indicator tactil care va vibra atunci cand tensiunea acumulatorului este scazuta.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din capul lanternei. Acesta asigura aprinderea - stingerea lanternei si schimbarea modurilor de utilizare. Ultima treapta de putere utilizata (in afara de Turbo si S.O.S.) este memorata.
Cu lanterna oprita, apasati butonul. Aceasta se va aprinde pe ultima treapta de putere utilizata. Pentru a schimba modurile de iluminare, cu lanterna aprinsa, tineti butonul apasat. Schimbarea se face ciclcic (Low → Medium → High). Pentru a accesa modul Moon light, cu lanterna oprita tineti butonul apasat. Pentru a accesa modul Turbo, dati un dublu click. Pentru a accesa modul S.O.S, dati triplu click. Pentru a opri lanterna, apasati scurt butonul.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul magnetic-USB din coada lanternei. Atasati cablul magnetic-USB la portul din coada lanternei si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator din incarcator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna Olight Perun:

Lanterna Olight Perun Bentite si suport Olight Acumulator dedicat Olight Incarcator Snur
Perun Headband 3500 Charger Snur
Perun
Led:
High Performance LED
Lumeni (max):
2000 lm
Lumeni (min):
5 lm
Iluminare:
120 m
Acumulator:
Li-Ion 18650
Candele:
3600
Nr. faze:
6
Mod 1:
2000lm↓800lm (2.5min → 2h 40min)
Mod 2:
500lm (4h)
Mod 3:
120lm (15h)
Mod 4:
30lm (47h 30min)
Mod 5:
5lm (10 zile)
Mod 6:
S.O.S. @ 2000lm
Reincarcare:
Magnetic
Nuanta lumina (°K):
6500
Lungime:
112 mm
Diametru cap:
26 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
120 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !