Klarus HR1 PRO - Lanterna frontala reincarcabila Klarus - 1

Klarus HR1 PRO - Lanterna frontala reincarcabila

210,00 lei
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila ultra compacta Klarus HR1 PRO - 2 Leduri principale CREE XP-G2, 400 lumeni, 73 metri, acumulator dedicat Klarus LB12 / 3 x AAA.

  Plata

Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

  Politica de livrare

Cost de livrare 17 lei oriunde in Romania, fara kilometri suplimentari.

  Politica de retur

Puteti returna produsele in termen de 14 zile

 Recenzii ale clientilor
 (4,5/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Lanterna frontala Klarus HR1 PRO

Dupa mai bine de doi ani de cercetare, inginerii Klarus sunt bucurosi sa va prezinte noua lanterna frontala HR1 PRO, una dintre cele mai compacte frontale reincarcabile de pe piata - 18mm grosime si o greutate totala de 100 de grame. A fost conceputa sa se adapteze tuturor nevoilor dvs.: alergare pe timp de noapte, drumetii, camping, pescuit, uz general, etc.

Beneficiaza de certificare IPX6 - rezistenta la ploaie si jeturi directe de apa.

HR1 PRO este echipata cu doua leduri principale CREE XP-G2 (lumina rece - spot - distanta si lumina calda - flood - imprastiere), care furnizeaza un flux luminos de 400 de lumeni si ating 73 de metri distanta de iluminare, plus un led led auxiliar (lumina rosie).

Utilizeaza un acumulator Li-Polymer dedicat (Klarus LB12, 3.8V 1200mAh) sau trei baterii AAA. Acumulatorul este dotat cu port micro-USB pentru reincarcare.

Doua dintre trasaturile extrem de importante ale acestui model sunt complexitatea si versatilitatea.

Versatila: - Conectarea modului bateriilor cu lanterna se face printr-un cablu cu mufa USB Type-C. Asta inseamna ca puteti utiliza lanterna concectata direct la un acumulator extern, laptop / calculator pentru o autonomie limitata doar de capacitatea dispozitivului. In aceasta situatie, fluxul luminos maxim va creste de la 400 la 450 lumeni si distanta de iluminare la 78 metri. Un calcul teoretic, pentru un acumulator extern de 10000mAh de exemplu, ar duce autonomia pe fluxul maxim aproape de 30 de ore!
- In timpul incarcarii acumulatorului LB12 inclus in pachet (~2 ore), puteti utiliza 3 baterii AAA (in acest caz, fluxul luminos maxim va fi 300 de lumeni si distanta de iluminare 63 de metri).
- Puteti opta pentru acizitionarea separata a acumulatorului dedicat PP20 (2000mAh).

Complexa: - Ledurile lanternei functioneaza 100% independent! Ledurile principale (distanta / imprastiere) ofera cate trei trepte de iluminare separate, plus cele trei trepte de putere combinata (lumina neutra), ledul auxiliar cu lumina rosie pentru activitatile pe timp de noapte (citit, pescuit, etc.), plus modurile de semnalizare pentru situatii de urgenta.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor doua butoane de pe lanterna.

Butonl 1 (dreapta) - asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de liminare. Cu lanterna oprita, apasati scurt butonul 1. Lanterna se va aprinde pe ultimul mod de iluminare utilizat. Apasati usor pentru a schimba modurile (Low→Med→High). Tineti butonul apasat pentru a opri lanterna.

Butonl 2 (stanga) - asigura aprinderea si stingerea modului auxiliar (lumina rosie), selectarea ledurilor principale utilizate precum si accesarea modurilor de semnalizare. Cu lanterna oprita, tineti apasat butonul 2. Lanterna se va aprinde pe modul auxiliar (lumina rosie). O apasare scurta va opri lanterna.

Atunci cand ledurile principale sunt aprinse (butonul 1), apasati usor butonul 2 pentru a selecta utilizarea ledurilor principale (Combinat→Spot - lumina rece→Flood-lumina calda).

Pentru a accesa modurile de semnalizare, apasati un dublu click pe butonul 2. Lanterna va trece pe modul de semnalizare S.O.S. Inca un dublu click pe butonul 2 va selecta modul Beacon. O apasare scurta va opri lanterna (daca modul de semnalizare a fost accesat cu lanterna oprita) sau va reveni la ultimul mod utilizat (daca modul de semnalizare a fost accesat cu lanterna pornita).

Incarcare acumulator

Incarcarea acumulatorului se face direct in acesta prin portul incorporat micro-USB. Scoateti acumulatorul din lanterna, introduceti un cablul micro-USB in portul de incarcare si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de incarcare din acumulator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachetul lanternei Klarus HR1 PRO include:

Lanterna si bentita Klarus HR1 PRO Acumulator Klarus LB12 Incarcator micro-USB
Klarus HR1 Bat USB

HR1PRO
Led:
CREE XP-G2
Iluminare:
73 m
Lumeni (max):
400 lm
Lumeni (min):
5 lm
Candele:
1350
Nr. faze:
6
Mod 1:
400lm - combinat (2h 30min)
Mod 2:
150lm - combinat (6h 30min)
Mod 3:
30lm - combinat (19h 30min)
Mod 4:
5lm - lumina rosie (26h)
Mod 5:
S.O.S. @ 150lm (19h 30min)
Mod 6:
Beacon @ 400lm (20h)
Acumulator:
Dedicat
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
4500-6500
Lungime:
65.6 mm
Rezistenta la apa:
IPX6
Greutate:
46 g
Numar leduri:
3
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

S-ar putea sa iti placa si

 Recenzii
De pe  02 Dec 2021 (Klarus HR1 PRO - Lanterna frontala reincarcabila) :
(4/5

Foarte mulțumit de frontală în general

Pro:
- Luminozitate bună
- Baterie cu capacitate bună (pentru preț)
- Ideea putea opri alimentare și și de a alimenta de la baterie externă mi se pare foarte faină și funcționează impecabil.
- Multe moduri de luminozitate.
- Confortabilă. Greutate e distribuită foarte bine.
- Raport calitate-pret foarte bun (per ansamblu)

Contra:
- Partea de reglare a unghiului la care bate lumina lasă de dorit . E greu de manevrat cu mănuși și și per ansablu(am avut frontale chinezești care mi s-a părut că erau mai ușor de manevrat).
- Am puțin emoții să nu se strice partea de reglare a unghiului.
-> Până acum nu am avut probleme mari cu mecanismul de reglare al unghiului, dar cu siguranță ăsta e marele minus la frontală

Raporteaza abuz
De pe  17 Sep 2021 (Klarus HR1 PRO - Lanterna frontala reincarcabila) :
(5/5

Client multumit

Pro: Usoara
Tine bateria mult
Materiale de calitate
Raza de lumina frumos uniformizata cu distanta buna de lumina

Contra: Curierul care imi trimitea mesaj ca azi face livrarea si cand verificam AWB ul cica m-a cautat si nu m-a gasit. Livrarea a durat 2 zile .

Raporteaza abuz

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password