Klarus HR1 - Lanterna frontala Klarus - 1

  Klarus HR1 - Lanterna frontala

  170,00 lei
  cu TVA

  Lanterna frontala ultra compacta Klarus HR1 - 2 Leduri principale CREE XP-G2, 300 lumeni, 63 metri, 3 x AAA / acumulator dedicat Klarus LB12.

    Easybox Sameday

  Poti alege livrare in locker Sameday sau livrare la orice adresa din Romania

    Plata

  Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

    Politica de retur

  Puteti returna produsele in termen de 14 zile

   Recenzii ale clientilor
  Nu a fost postata o recenzie inca
  in aceasta limba

  Lanterna frontala Klarus HR1

  Dupa mai bine de doi ani de cercetare, inginerii Klarus sunt bucurosi sa va prezinte noua lanterna frontala HR1, una dintre cele mai compacte frontale de pe piata - 18mm grosime si o greutate totala de 100 de grame. A fost conceputa sa se adapteze tuturor nevoilor dvs.: alergare pe timp de noapte, drumetii, camping, pescuit, uz general, etc.

  Beneficiaza de certificare IPX6 - rezistenta la ploaie si jeturi directe de apa.

  HR1 este echipata cu doua leduri principale CREE XP-G2 (lumina rece - spot - distanta si lumina calda - flood - imprastiere), care furnizeaza un flux luminos de 300 de lumeni si ating 63 de metri distanta de iluminare plus un led led auxiliar (lumina rosie).

  Utilizeaza trei baterii / acumulatori AAA. Nu este compatibila cu acumulatorii li-Ion 10440 3.7V. Utilizarea acestor acumulatori va duce la defectarea lanternei si pierderea garantiei! 

  Doua dintre trasaturile extrem de importante ale acestui model sunt complexitatea si versatilitatea.

  Versatila: - Conectarea modului bateriilor cu lanterna se face printr-un cablu cu mufa USB Type-C. Asta inseamna ca puteti utiliza lanterna concectata direct la un acumulator extern, laptop / calculator pentru o autonomie limitata doar de capacitatea dispozitivului. In aceasta situatie, fluxul luminos maxim va creste de la 300 la 450 lumeni si distanta de iluminare la 78 metri. Un calcul teoretic, pentru un acumulator extern de 10000mAh de exemplu, ar duce autonomia pe fluxul maxim aproape de 30 de ore!
  - Puteti opta pentru acizitionarea separata a acumulatorilor dedicati Klarus LB12 (1200mAh) sau PP20 (2000mAh), fiecare cu beneficiile lui.

  Complexa: - Ledurile lanternei functioneaza 100% independent! Ledurile principale (distanta / imprastiere) ofera cate trei trepte de iluminare separate, plus cele trei trepte de putere combinata (lumina neutra), ledul auxiliar cu lumina rosie pentru activitatile pe timp de noapte (citit, pescuit, etc.), plus modurile de semnalizare pentru situatii de urgenta.

  Mod de utilizare lanterna

  Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor doua butoane de pe lanterna.

  Butonl 1 (dreapta) - asigura aprinderea, stingerea si schimbarea modurilor de liminare. Cu lanterna oprita, apasati scurt butonul 1. Lanterna se va aprinde pe ultimul mod de iluminare utilizat. Apasati usor pentru a schimba modurile (Low→Med→High). Tineti butonul apasat pentru a opri lanterna.

  Butonl 2 (stanga) - asigura aprinderea si stingerea modului auxiliar (lumina rosie), selectarea ledurilor principale utilizate precum si accesarea modurilor de semnalizare. Cu lanterna oprita, tineti apasat butonul 2. Lanterna se va aprinde pe modul auxiliar (lumina rosie). O apasare scurta va opri lanterna.

  Atunci cand ledurile principale sunt aprinse (butonul 1), apasati usor butonul 2 pentru a selecta utilizarea ledurilor principale (Combinat→Spot - lumina rece→Flood-lumina calda).

  Pentru a accesa modurile de semnalizare, apasati un dublu click pe butonul 2. Lanterna va trece pe modul de semnalizare S.O.S. Inca un dublu click pe butonul 2 va selecta modul Beacon. O apasare scurta va opri lanterna (daca modul de semnalizare a fost accesat cu lanterna oprita) sau va reveni la ultimul mod utilizat (daca modul de semnalizare a fost accesat cu lanterna pornita).

  Pachetul lanternei Klarus HR1 include:

  Lanterna si bentita Klarus HR13 Baterii LR3
  Klarus HR1Bat

  HR1
  Lumeni:
  300 lm
  Iluminare:
  63 m
  Candele:
  1012
  Led:
  CREE XP-G2
  Acumulator:
  AAA (R3)
  Reincarcare:
  Nu
  Nr. faze:
  6
  Lumeni (min):
  5 lm
  Mod 1:
  300lm - combinat (1h)
  Mod 2:
  150lm - combinat (5h)
  Mod 3:
  30lm - combinat (18h)
  Mod 4:
  5lm - lumina rosie (24h)
  Mod 5:
  S.O.S. @ 150lm (15h)
  Mod 6:
  Beacon @ 300lm (8h)
  Nuanta lumina (°K):
  4500-6500
  Rezistenta la apa:
  IPX6
  Lungime:
  65.6 mm
  Numar leduri:
  3
  Greutate:
  46 g
  Garantie:
  2 ani
  Garantie PJ (luni):
  12

  S-ar putea sa iti placa si

   Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie !  Inregistreaza un Cont Nou

  Ai deja un cont?
  Logheaza-te aici Sau Reseteaza Parola