Olight PL PRO Valkyrie - Lanterna pistol

765,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila pentru pistol Olight PL PRO Valkyrie - Led CREE XHP35 HI, 1500 lumeni, 280 metri, Li-Ion dedicat.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna pentru pistol Olight PL PRO Valkyrie

Este ce mai puternica lanterna de pistol produsa de Olight. PL PRO vine echipata un led CREE XHP35 HI, furnizeaza 1500 de lumeni, atinge 280 de metri si are o autonomie de pana la 90 de minute. Ofera doua trepte de intensitate, iluminare tactica si un mod de autoaparare / dezorientare a adversarului: Stroboscop.

Beneficiaza de optica TIR (Total Internal Reflection), aceasta oferind o concentrare foarte buna a luminii. Reflectorul este destul de adanc si, impreuna cu ledul CREE XHP35 High Inentisy (Dedome), ajuta lanterna PL PRO Valkyrie sa atinga o distanta maxima de iluminare de 280 de metri.

Utilizeaza un acumulator Li-ion dedicat, iar incarcarea se face direct in lanterna, magnetic. Este certificata IPX6 - rezitenta la umezeala excesiva si ploaie.

Butonul ambidextru al lanternei inconjoara garda tragaciului pentru a facilita utilizarea, dar in acelasi timp previne aprinderea accidentala. Prinderea pe pistol se realizeaza rapid si precis. In pachet sunt incluse doua adaptoare pentru diferite sine (1913 - Picatinny si Glock).

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului ambidextru din coada lanternei. Acesta asigura aprinderea - stingerea lanternei, iluminarea tactica (de moment) si speciala (Stroboscop).
Cu lanterna oprita, apasati butonul scurt, aceasta se va aprinde. Repetati actiunea pentru a opri lanterna. Pentru a schimba intensitatea, clu lanterna aprinsa, apasati un dublu click.
Tineti butonul apasat pentru a utiliza modul tactic. Pentru a accesa stroboscopul, apasati ambele butoane simultan.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul magnetic incorporat. Atasati cablul magnetic-USB pe portul de incarcare al lanternei si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde.

Pachet lanterna pentru pistol Olight PL PRO:

Lanterna Olight PL PRO Valkyrie Incarcator Imbus torx Adaptoare sina
Olight PL PRO Charger Imbus Picatinny / Glock
PLPRO
Led:
CREE XHP35 HI
Lumeni (max):
1500 lm
Lumeni (min):
300 lm
Iluminare:
280 m
Acumulator:
Dedicat
Candele:
19600
Nr. faze:
3
Mod 1:
1200lm↓600lm (1.5min↓45min)
Mod 2:
300lm (1h 30min)
Mod 3:
Stroboscop @ 1500lm
Reincarcare:
Magnetic
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
52 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX6
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
73 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !