• Nou

Klarus Mi1C HCRI- Lanterna EDC reincarcabila

190,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila micro-USB Klarus Mi1C HCRI - Led Nichia 219CT, 395 lumeni , 77 metri , 1 x 16340 / RCR123.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna reincarcabila Klarus Mi1C HCRI

Este echipata un led Nichia 219CT, cu lumina neutra (5000°K) si CRI ridicat. Furnizeaza 395 de lumeni, atinge 77 de metri si ofera o autonomie de pana la 9 zile (pe modul moonlight, cu baterie CR123). Ofera si doua moduri de semnalizare: SOS si stroboscop.

Este echipata cu optica Orange Peel (coaja de portocala). Reflectorul este proiectat sa asigure combinatia optima intre lumina concentrata (spot) si lumina imprastiata (flood), pentru un camp vizual excelent si o distanta buna de iluminare. Accesarea modului turbo din modul high, se face treptat, pentru a putea da timp ochiului sa se acomodeze cu luminozitatea crescuta.

De asemenea, este echipata si cu un sistem ce indica nivelul acumulatorului. Lumina clipeste de trei ori - 100-70%, lumina clipeste de doua ori - 70-30%, lumina clipeste o data - mai putin de 30%, lumina clipeste de doua ori la fiecare trei minute - mai putin de 10%.

Capacul lanternei este magnetic, lanterna putand fi folosita fara maini daca se ataseaza pe o suprafata metalica.

Utilizeaza un acumulator 16340 (in pachet este inclus acumuatorul Klarus 16340UR70, 700 mAh) sau o baterie CR123, iar incarcarea se face direct in acumulator, prin portul micro-USB dedicat.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului lateral.

Cu lanterna oprita, la o apasare a butonului, aceasta se va aprinde pe ultimul nivel de iluminare momorat. Pentru a schimba treptele de putere, apasati butonul de pe lanterna pana ajungeti la nivelul dorit. Pentru a opri lanterna, tineti butonul apasat mai mult de o secunda. Ultima treapta de putere utilizata, va fi memorata.

Modurile de semnalizare (stroboscop / S.O.S.) se acceseaza prin dublu click. Din stroboscop, un alt dublu click va selecta S.O.S.-ul. O apasare scurta va orpi lanterna.

Pentru a bloca lanterna, se tine butonul apasat 5 secunde. Pentru deblocare, se apasa trei click-uri rapide.

Pentru indicarea nivelului acumulatorului, cu lanterna oprita, se apasa trei click-uri rapide.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in acesta prin portul incorporat micro-USB. Scoateti acumulatorul din lanterna, introduceti un cablul micro-USB in acumulator si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat in acumulator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul se va face verde.

Atentie! Curentul este controlat electronic, intensitatea luminoasa fiind constanta pe toata durata de viata a acumuluatorului, exceptie facand momentul in care temperatura este foarte ridicata ca urmare a supraincalzirii circuitului electronic la o utilizare indelungata, caz in care lanterna va face step-down (va micsora automat fluxul luminos) pentru o perioada scurta de timp, dupa care va reveni la fluxul maxim.

Pachetul lanternei Klarus Mi1C HCRI include:

Lanterna Klarus Mi1C HCRI Acumulator Klarus 16340 Incarcator O-ring
Klarus Mi1C-HCRI Acumulator USB Garnituri O-Ring
Mi1CHCRI
Led:
Nichia 219C
Lumeni (max):
395 lm
Lumeni (min):
1.5 lm
Iluminare:
77 m
Acumulator:
Li-Ion RCR123A
Candele:
1490
Nr. faze:
6
Mod 1:
395lm (72min)
Mod 2:
39lm (5h 37min)
Mod 3:
8.5lm (32h)
Mod 4:
1.5lm (6zile)
Mod 5:
Stroboscop @ 395lm (2h 24min)
Mod 6:
S.O.S. @ 39lm (15h 40min)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
5000
Lungime:
54.5 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Diametru:
20.5 mm
Greutate:
26 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !