Klarus TP20 Ti - Pix tactic titan cu lanterna

360,00 RON
cu TVA

Pix tactic kubotan cu lanterna reincarcabila incorporata Klarus TP20 Ti - Led CREE XP-G3, 130 lumeni, 30 metri, 1 x 10180. 

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (4/5)  - 2 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Pix tactic kubotan cu lanterna incorporata Klarus TP20 Ti

Kubotan = obiect de dimensiuni reduse ce poate fi utilizat (si) pentru autoaparare.
Pixul tactic Klarus TP20 Ti, este construit din titan si prezinta un design atractiv de tip skeleton. Acest design ii ofera pixului un aspect placut, o greutate redusa (doar 46 de grame cu acumulator) si o rezistenta ridicata. Utilizeaza cartuse Schmidt, fabricate in Germania.

Este dotat cu un strike tip (varf ascutit situat pe capul pixului), confectionat din otel-wolfram, ce poate fi utilizat pentru spargerea sau insemnarea geamurilor precum si pentru autoaparare.

Lanterna

Este echipata un led CREE XP-G3 furnizeaza maxim 130 de lumeni, atinge 30 de metri si ofera o autonomie de pana la 5 ore si 12 minute. Beneficiaza de optica TIR, tip Orange Peel (coaja de portocala, reflector punctat), aceasta oferind o imprastiere foarte buna (flood light), pentru un camp vizual excelent. Incorporat in capul lanternei avem un difuzor, care ajuta la uniformizarea luminii. 

Utilizeaza un acumulator Li-Ion 10180 (inclus in pachet).

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin strangerea sau defacerea capului lanternei.

Strangeti pana la jumatate capul lanternei. Aceasta se va aprinde pe modul 2 (8lm). Strangeti pana la maxim capul lanternei. Aceasta va comuta pe modul 1 (130lm). Pentru a opri lanterna, desfaceti capul lanternei.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Desurubati la maxim capul lanternei, introduceti un cablul micro-USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator de nivel se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face verde

Pachet pix tactic Klarus TP20 Ti:

Pix tactic si lanterna

Klarus TP20 Ti

Acumulator
Cartus Schmidt Incarcator O-ring
TP20 Ti 10180 USB Garnituri O-Ring
TP20 Ti
Led:
CREE XP-G2
Lumeni (max):
130 lm
Iluminare:
30 m
Acumulator:
Li-Ion 10180
Candele:
217
Nr. faze:
2
Mod 1:
130lm (24min)
Mod 2:
8lm (5h 12min)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
151 mm
Diametru cap:
15 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Greutate:
46 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  15 Jan 2021 (Klarus TP20 Ti - Pix tactic titan cu lanterna) :
(3/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De pe  12 Aug 2020 (Klarus TP20 Ti - Pix tactic titan cu lanterna) :
(5/5

All in one super


Klarus a facut un tanc 3 in 1. Pix, lanterna si glass breaker. Calitatea e impecabila dar datorita dimensiunilor destul de mari, cred ca nu e pentru oricine. Al meu a fost cadou de la prietena si il tin in masina. Poate fi o optiune si pt self defence, constructia e incredibil de solida si unde ai restrictie la cutite, pixul e o optiune fezabila. Desi intensitatea e putin peste 100 lumeni, lanterna e foarte puternica. La prima vedere cu acumulator incarcat estimam cel putin 200 de lm, lumina e alb rece (CW).dar datorita dimensiunilor reduse, autonomia pe nivelul high e destul de modesta.

Overall e bijuterie reusita cu clase peste ceea ce e in piata daca posesorul accepta dimensiunile mai generoase. O recomand cu caldura.

Report abuse