Led Lenser iW5R - Lampa LED reincarcabila

305,00 RON
cu TVA

Lampa LED, reincarcabila USB, Led Lenser iW5R - Led COB 8W, 300 lumeni, Li-Ion.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lampa LED reincarcabila Led Lenser iW5R

iW5R este lampa medie din noua serie industrial a celor de la Led Lenser. Este echipata cu un led COB de 8W (pentru floodlight - imprastiere) si un led High Power (pentru spotlight - lumina concentrata), furnizeaza maxim 300 de lumeni si ofera o autonomie de pana la 6 de ore. Datorita ledului COB, are o imprastiere generoasa si o uniformitate excelenta a luminii, perfecta pentru lucrul la apropiere. 

Pentru a facilita lucrul fara maini, dispune de un carlig mobil care ofera stabilitate in orice pozitie. Carligul mobila este prevazut cu magnet, pentru atasarea lampii la suprafetele metalice in conditii de siguranta deplina. Este echipata si cu un sistem ce indica nivelul acumulatorului si stadiul incarcarii. Ledurile indicatoare sunt integrate in lampa.

Nivel acumulator: 
-5 leduri aprinse: 100%
-4 leduri aprinse: 75%
-3 leduri aprinse: 50%
-2 leduri aprinse: 20%
-1 led aprins: 10%

Utilizeaza un acumulator Li-Ion personalizat cu 500+ cicluri incarcare (1 x 18650, 3.7V, 2200mAh), iar reincarcarea se face direct, prin portul dedicat. Este certificata IP54 - etansa impotriva prafului si rezistenta la ploaie.

Incarcare

Incarcarea acumulatorului se face direct in lampa prin portul incorporat. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti cablul de incarcare USB in lanterna si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledurile vor incepe sa clipeasca succesiv, indicand faptul ca incarcarea a inceput.

Nivel incarcare: 
-1 led: 10%
-2 leduri: 20%
-2 leduri: 50%
-3 leduri: 75%
-4 leduri: 100%

Pachet panou LED Led Lenser iW5R:

Panou Led Lenser iW5R Cablu incarcare Adaptor priza
iw5r USB 220
iW5R

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !