Klarus Mi2 - Lanterna breloc reincarcabila Klarus - 1

Klarus Mi2 - Lanterna breloc reincarcabila

45,00 RON
cu TVA

Mini lanterna reincarcabila Klarus Mi2 - LED, 40 lumeni, 12 metri, Li-Ion 120mAh.

Culoare
Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 3 note - 3 Recenzii(e)
Vezi distributia

Mini lanterna reincarcabila EDC Klarus Mi2

Este echipata un led care furnizeaza 40 de lumeni, atinge 12 metri iluminare si ofera o autonomie de pana la 24 ore. Ofera o imprastiere foarte buna a luminii (flood light), pentru un camp vizual excelent. Utilizeaza un acumulator Li-Ion (3.7V, 120mAh), care va poate oferi o autonomie cuprinsa intre 1 si 24 de ore. O functie inedita, este variatorul de intensitate. Acesta va ajusta fluxul luminos, fara trepte prestabilite, pentru a va oferi cea mai buna iluminare in toate situatiile.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonul din silicon situat sub led.

O singura apasare va aprinde lanterna pe cea mai mica intensitate (1.5lm). Un dublu click rapid (cu lanterna oprita sau aprinsa de mai putin de 3 secunde) va accesa intensitatea maxima (40lm). Cu lanterna aprinsa, apasati si tineti apasat butonul. Lanterna va ajusta fara trepte lumina. O apasare scurta va opri lanterna.

Incarcare lanterna

Incarcarea lanternei se face direct in aceasta prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti cablul micro-USB inclus in pachet in portul dedicat si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul de sub buton se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul din butonul lateral se va face albastru.

Pachet lanterna Klarus Mi2: 

1 x lanterna Klarus Mi2
1 x cablu USB
1 x inel chei

Mi2
Led:
LED
Lumeni (max):
40 lm
Lumeni (min):
1.5 lm
Iluminare:
12 m
Acumulator:
Dedicat
Candele:
36
Nr. faze:
2
Mod 1:
40lm (1h)
Mod 2:
1.5lm (24h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
55.6 mm
Diametru cap:
25.7 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX4
Material:
PVC Industrial
Greutate:
9 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Referinte specifice

ean13
6954424402794

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  20 Nov 2020 (Klarus Mi2 - Lanterna breloc reincarcabila) :
(5/5

Foarte bun

E foarte util in ambele moduri (lumina slaba 1,5 lumeni si lumina puternica 40 lumeni), eu il folosesc seara cind imi duc bicicleta intr-un garaj la subsol, si din cauza spatiului strimt la intrare nu pot manevra cheile si brelocul cu led decit cu o singura mana, cu cealalta tin bicicleta. Imi pare usor de folosit si imi place ca ledul iese in exterior si produce astfel lumina circular, nu doar intr-un fascicul focalizat. Are si un mod "variabil", in care se poate ajusta lumina intre cele doua extreme, dar eu nu cred ca o sa am nevoie de asta. Am mai folosit citeva brelocuri cu led, cu baterii sau chiar cu dinam actionat manual, ultimul era ok desi lumina era mai slaba, dar era mult mai butucanos. Acesta in schimb se aseaza foarte bine cu cheile, e mic si usor, are si protectie la stropire cu apa, si bineinteles avantajul enorm ca se incarca prin USB (pachetul include si cablul USB) - inca nu am ajuns sa vad cit timp dureaza intre doua incarcari. Oricum, din cite variante am evaluat mi se pare ca acopera cel mai bine necesitatile unui breloc cu led si la un pret foarte rezonabil. Mai pot sa adaug ca mi-a fost livrat in timp foarte scurt, a fost surprinzator de bine impachetat, pe scurt o experienta foarte placuta (asa incit ma bucur ca am comandat trei, de culori diferite, 2 vor fi cadouri). Recomand.

Report abuse
De pe  05 Feb 2020 (Klarus Mi2 - Lanterna breloc reincarcabila) :
(5/5

Klarus Mi2

Produs exceptional

Report abuse
De pe  30 Sep 2019 (Klarus Mi2 - Lanterna breloc reincarcabila) :
(5/5

Foarte bună pentru EDC

O lanternă de calitate nu trebuie să lipsească din bagajul zilnic. Mulțumesc Elanterna.ro pentru sfaturi și promptitudine.

Report abuse