Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila

425,00 RON
cu TVA

Lanterna frontala reincarcabila micro-USB Klarus HA2C - Led CREE XHP70.2 P2, 3200 lumeni, 141 metri, 1 x 18650.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (4,5/5)  - 6 note - 5 Recenzii(e)
Vezi distributia

Lanterna frontala reincarcabila Klarus HA2C

Noua lanterna frontala HA2C de la Klarus este cea mai puternica lanterna frontala disponibila la nivel mondial, in momentul de fata. Este construita in stilul angle light (L light). Astfel iluminarea se face la un unghi de 90°. Datorita constructiei multifunctionale, poate fi folosita si ca lanterna normala prin scoaterea acesteia din suportul de silicon si montarea clip-ului de inox inclus in pachet.
Este prevazuta cu capac magnetic pentru atasare pe suprafete metalice si certificare IPX8 - Submersibila pana la 2m timp de 30 de minute.

HA2C este echipata cu ultima generatie de led CREE XHP70.2 P2, furnizeaza un incredibil flux luminos de 3200 de lumeni la un unghi de imprastiere a luminii generos, atinge 141 de metri si ofera o autonomie de pana la 75 de ore. Ofera si trei modri de semnalizare: SOS, stroboscop si Beacon de localizare.

Este dotata cu port micro-USB si un sistem inteligent prin care detecteaza automat statusul acumulatorului si selecteaza modul adecvat de incarcare.

Este echipata cu un indicator multicolor pentru nivelul acumulatorului. Lumina verde - 100-70%, lumina portocalie - 70-30%, lumina rosie - mai putin de 30%, lumina rosie clipeste - mai putin de 10%.

Utilizeaza un acumulator 18650 (in pachet este inclus acumuatorul High-Drain Klarus 18GT-IMR31, 3100 mAh) sau doua baterii CR123, iar incarcarea se face direct in lanterna, prin portul micro-USB dedicat.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului din capul lanternei.

Apasati scurt butonul. Lanterna se va aprinde pe ultima intensitate utilizata. Pentru a schimba modurile de iluminare, tineti butonul apasat. Schimbarea se face ciclcic (Low 15lm -> Medium 200lm -> High 400lm -> Ultra-High 1000lm). Pentru a accesa modul Turbo 3200lm, apasati un dublu click. Pentru a accesa modurile de semnalizare, apasati triplu click.

Pentru a opri lanterna, apasati scurt butonul.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat micro-USB. Introduceti cablul micro-USB inclus in pachet in lanterna si conectati la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul incorporat se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul din butonul lateral se va face verde.

Atentie! 

-Fluxul luminos Turbo (3200 lumeni) se poate obtine doar cu acumulatorul Klarus 18GT-IMR31 sau acumulatori 18650 IMR cu rata de descarcare mai mare de 10A! Cu orice alt acumulator 18650, fluxul maxim va fi 2000 lumeni; iar daca utilizati baterii sau acumulatori CR123, fluxul maxim este de 1500 lumeni.

-Curentul este controlat electronic, intensitatea luminoasa fiind constanta pe toata durata de viata a acumuluatorului, exceptie facand momentul in care temperatura este foarte ridicata ca urmare a supraincalzirii circuitului electronic la o utilizare indelungata, caz in care lanterna va face step-down (va micsora automat fluxul luminos) pentru o perioada scurta de timp, dupa care va reveni la fluxul maxim.

Pachetul lanternei Klarus HA2C include:

Lanterna Klarus HA2C Acumulator Klarus 18650 Suport Bentite Cablu USB Snur O-ring
Klarus HA2C Acumulator Husa Cablu USB Snur Garnituri O-Ring

HA2C
Led:
CREE XHP70
Lumeni (max):
3200 lm
Lumeni (min):
15 lm
Iluminare:
141 m
Acumulator:
Li-Ion 18650
Candele:
4970
Nr. faze:
8
Mod 1:
3200lm (50min)
Mod 2:
1000lm (2h 12min)
Mod 3:
400lm (3h 30min)
Mod 4:
200lm (8h)
Mod 5:
15lm (75h)
Mod 6:
Stroboscop @ 3200lm (96min)
Mod 7:
S.O.S. @ 200lm (24h)
Mod 8:
BEacon @ 400lm (70h)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6500
Lungime:
110 mm
Diametru cap:
41 mm
Greutate:
65 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  21 Nov 2020 (Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila) :
(4/5

O frontală aproape perfectă

Pro:
- este compactă și ușoară;
- mufă de încărcare microUSB pe corpul lanternei; capacul de cauciuc acoperă foarte bine mufa;
- acumulator tip18650, 3100mA/11,2Wh inclus;
- lumina este de un alb plăcut, apropiată de cea naturală;
- unghiul de iluminare este mare, iar distanța ideală pentru o frontală - la 50m, pe treapta de putere mare, luminează excelent;
- autonomie foarte bună - după trei zile de joacă, lumina din jurul butonului ON/OFF este încă verde;
- memorează ultimul mod de iluminare folosit;
- magnetul de pe capacul acumulatorului este puternic și se "lipește" foarte bine de suprafețe metalice;
- are în dotare clemă metalică și șnur de purtare/agățare;
- banda pentru cap este de calitate;
- poate fi folosită în cinci moduri diferite - pe cap, în mână, lipită pe suprafață metalică, așezată pe o suprafață, agățată la buzunar/sac/creangă/cozoroc de șapcă/etc.
Contra:
- pe treapta TURBO se incălzește rapid, dar e normal pentru un LED puternic montat într-un spațiu mic;
- nu are mufă USB C pentru încărcare (dar nu-i bai);
- magnetul se lipește de orice obiect metalic din geantă/sac de spate;
- trebuie ținută departe de ecranul laptopului/telefonului mobil.
- sistemul de prindere de pe cordeaua frontală este din cauciuc; era de preferat unul metalic, cum au unele modele de la concurență - Nitecore HC-35, Fenix HL-50

Ca de fiecare dată, servicii ireproșabile.
Multumesc!

Report abuse
De pe  03 Aug 2020 (Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila) :
(3/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
De pe  24 Jul 2020 (Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila) :
(5/5

O minune

E mult mai scumpa decat o lanterna obisnuita,dar cu ea ai soarele in buzunar. Si asta nu e o prezentare de teleshopping. Aveam o lanterna de distanta de 1000 de lumeni, care mi se parea uimitoare. Doar ca de aproape era enervant de folosit din cauza unghiului mic. Am luat lanterna asta pentru apropiere, la plimbari cu bicicleta noaptea pe drumuri accidentate, cand trebuie sa vad multe lucruri in jur. Si in scurt timp a devenit un partener de nadejde. Sunt super incantat. Bonus, la offroad noaptea, daca nu ai proiectoare, scoti lanterna pe geam si e mai eficienta decat farul masinii.

Report abuse
De pe  19 Nov 2019 (Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila) :
(5/5

Excepțională

Fiind prima lanternă profesională deținută pot să spun că este de excepție. După aproximativ 2 luni de folosire constantă pot să spun următoarele : - Construcție metalică robustă (aici probabil un mic minus îl reprezintă greutatea , fiind o idee grea) .Rezistentă (am scăpat-o de câteva ori jos fără să se întâmple absolut nimic). Bateria ține considerabil (nu am cronometrat dar rezistă bine ). Luminează extrem de bine , modul turbo și high având dezavantajul incălzirii sezizabile a lanternei. Magnetul , agrafa de prindere , suportul pentru cap , toate sunt foarte practice și ușor de utilizat. Nu am avut incă ocazia să o testez pe timp de ploaie sau ninsoare dar bănuiesc că va veni vremea și pentru așa ceva . Singurul poate minus major l-ar reprezenta faptul că se încălzește destul de tare dar și așa este confortabilă . Per total reprezintă o lanternă frontală completă :).

Report abuse
De pe  18 Aug 2019 (Klarus HA2C - Lanterna frontala reincarcabila) :
(5/5

Klarus HA2C

Cea mai puternica frontala !

Report abuse