Klarus XT12GT Warm - Lanterna reincarcabila

475,00 RON
cu TVA

Lanterna led reincarcabila magnetic Klarus XT12GT Warm - CREE XHP35 High Intensity D4, 1600 lumeni, 603 metri 1 x 18650 / 2 x CR123

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lanterna LED reincarcabila Klarus XT12GT Warm

Este versiunea cu lumina calda a mult indragitului XT12GT. Foloseste un led CREE XHP35 High Intensity D4, furnizeaza 1600 de lumeni, atinge 603 metri si ofera o autonomie de pana la 200 de ore. Temperatura luminii este 4000 °K (neutru-cald). Este dotata cu sistem de incarcare magnetica, alimentat prin USB, care detecteaza automat statusul acumulatorului si selecteaza modul adecvat de incarcare. Are doua modri de semnalizare: SOS si stroboscop.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor doua butoane din coada lanternei.

Untitled-1.png

Butonul On/Off situat in coada lanternei asigura aprinderea, stingerea lanternei, precum si iluminare tactica (iluminare de moment). Butonul Mode situat sub butonul On/Off, asigura schimbarea treptelor de iluminare, precum si accesul instant la stroboscop (in functie de modul de utilizare ales). 

XT12GT ofera doua moduri diferite de iluminare:

  • Mod Outdoor - acest mod ofera toate treptele de iluminare disponibile (Turbo - 1600 lumeni, High - 400 lumeni, Medium - 100 lumeni, Low - 10 lumeni, Stroboscop, S.O.S.), fiind proiectat pentru utilizare normala - zilnica (EDC).
  • Mod Tactic - acest mod ofera fluxul turbo (1600 lumeni), fluxul low (10 lumeni), Stroboscop (1600 lumeni) si este ideal pentru autoaparare, situatii de urgenta si aplicatii tactice

Este echipata cu un indicator multicolor pentru nivelul acumulatorului, integrat in portul de incarcare. Lumina verde - 100-70%, lumina portocalie - 70-30%, lumina rosie - mai putin de 30%, lumina rosie clipeste - mai putin de 10%.

Utilizeaza un acumulator 18650 (in pachet este inclus acumuatorul High-Drain Klarus 18GT-36, 3600 mAh) sau doua baterii CR123.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat magnetic-USB. Atasati cablul inclus in pachet la port si conectati la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). LEDul integrat se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, LEDul se va face verde.

Atentie! Curentul este controlat electronic, intensitatea luminoasa fiind constanta pe toata durata de viata a acumuluatorului, exceptie facand momentul in care temperatura este foarte ridicata ca urmare a supraincalzirii circuitului electronic la o utilizare indelungata, caz in care lanterna va face step-down (va micsora automat fluxul luminos) pentru o perioada scurta de timp, dupa care va reveni la fluxul maxim.

Pachetul lanternei Klarus XT12GT Warm include:

Lanterna Klarus XT12GT Acumulator Klarus 18650 Husa Incarcator Snur O-ring
Klarus XT12GT Acumulator Husa Incarcator Snur Garnituri O-Ring

XT12GTW
Led:
CREE XHP35 HI
Lumeni (max):
Lumeni (min):
Iluminare:
Acumulator:
Li-Ion 18650
Candele:
Nr. faze:
Mod 1:
Mod 2:
Mod 3:
Mod 4:
Mod 5:
Mod 6:
Reincarcare:
Magnetic
Nuanta lumina (°K):
Lungime:
Diametru cap:
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !