Klarus XT1A - Lanterna EDC reincarcabila

249,00 RON
cu TVA

Lanterna reincarcabila micro-USB Klarus XT1A - Led CREE XP-L HD, 1000 lumeni, 182 metri, 1 x 14500 / 1 x AA.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Lanterna EDC reincarcabila Klarus XT1A

Noul model XT1A este echipat cu o noua generatie de led CREE XP-L HD V6, furnizeaza un flux luminos de 1000 de lumeni la un unghi de imprastiere a luminii generos, atinge 182 de metri si ofera o autonomie de pana la 37 de ore. Ofera si doua modri de semnalizare: SOS si stroboscop. Toate acestea intr-un pachet ultra compact perfect pentru utilizarea zilnica (EDC).

Este echipata cu un indicator multicolor pentru nivelul acumulatorului, integrat in corpul lanternei. Lumina verde - 100-70%, lumina portocalie - 70-30%, lumina rosie - mai putin de 30%, lumina rosie clipeste - mai putin de 10%. 

Utilizeaza un acumulator 14500 sau o baterie AA (R6). Desi nu este dotata cu port micro-USB incorporat, vine insotita de acumulatorul 14500 Klarus 14GT-80UR dotat cu port micro-USB pentru incarcare.

Nota. Indicatorul de nivel al acumulatorului functioneaza doar atunci cand sunt utilizati acumulatori Li-Ion 14500. Nu este disponibil pentru bateriile alkaline AA (R6). 

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor doua butoane din coada lanternei.

Butonul On/Off situat in coada lanternei asigura aprinderea, stingerea lanternei, precum si iluminare tactica (iluminare de moment). Butonul Mode situat sub butonul On/Off, asigura schimbarea treptelor de iluminare, precum si accesul instant la stroboscop (in functie de modul de utilizare ales). 

XT1A ofera doua moduri diferite de iluminare:

  • Mod Outdoor - acest mod ofera modurile: High - 1000 lumeni, Medium - 80 lumeni, Low - 5 lumeni, S.O.S., fiind proiectat pentru utilizare normala - zilnica (EDC).
  • Mod Tactic - acest mod ofera High - 1000 lumeni, Medium - 80 lumeni, Low - 5 lumeni, Stroboscop, fiind ideal pentru autoaparare, situatii de urgenta si aplicatii tactice.

Pentru a schimba intre cele 2 moduri (Tactic - cu stroboscop si Outdoor - fara stroboscop), cu lanterna stinsa, tineti apasat pe butonul Mode pana cand indicatorul nivelului bateriei incepe sa clipeasca (aprox 5 secunde) si apoi apasati si eliberati butonul On/Off . Functia stroboscop a fost activata/dezactivata.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in acesta prin portul incorporat micro-USB. Introduceti cablul micro-USB inclus in pachet in acumulator si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul indicator se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul se va face verde.

Atentie! 

Curentul este controlat electronic, intensitatea luminoasa fiind constanta pe toata durata de viata a acumuluatorului, exceptie facand momentul in care temperatura este foarte ridicata ca urmare a supraincalzirii circuitului electronic la o utilizare indelungata, caz in care lanterna va face step-down (va micsora automat fluxul luminos) pentru o perioada scurta de timp, dupa care va reveni la fluxul maxim.

Pachetul lanternei Klarus XT1A include:

Lanterna Klarus XT1A Acumulator Klarus 14500 Cablu USB Snur O-ring
Klarus XT1A Acumulator Cablu USB Snur Garnituri O-Ring

XT1A
Led:
CREE XP-L
Lumeni (max):
1000 lm
Lumeni (min):
5 lm
Iluminare:
182 m
Acumulator:
AA (R6), Li-Ion 14500
Candele:
8281
Nr. faze:
5
Mod 1:
1000lm (1h)
Mod 2:
80lm (4h 30min)
Mod 3:
5lm (37h)
Mod 4:
Stroboscop @ 1000lm (2h)
Mod 5:
S.O.S. @ 80lm (13h 30min)
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6500
Lungime:
107.7 mm
Diametru cap:
22.7 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Greutate:
61.5 g
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  09 Feb 2019 (Klarus XT1A - Lanterna EDC reincarcabila) :
(5/5

Super lanterna

O lanterna edc perfecta, calitativa, cu indicator baterie, flux de lumina puternic, distanta buna, rezistenta la apa etc. Imi place mult si acumulatorul cu port micro-usb integrat, iar ca solutie de rezerva in cazul in care folosesc mai mult timp lanterna am tot timpul la mine baterii AA pe care le poti gasi oriunde :)

Report abuse