Fenix CL20R - Lampa camping

195,00 RON
cu TVA

Lampa camping reincarcabila Fenix CL20R - 300 lumeni, 15 metri, Li-Polymer.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Lampa led reincarcabila Fenix CL20R

Furnizeaza 300 de lumeni, are o autonomie de pana la 200 de ore si datorita difuzorului mat, atinge o imprastiere a luminii de 15 de metri. Ofera 4 trepte de putere pe lumina alba, o treapta pe lumina rosie si un mod de semnalizare pe lumina rosie. Este alimentat de un acumulator personalizat Li-Polymer (3.7V, 1600mAh)Dispune de port micro-USB pentru incarcare.

Este prevazuta cu un carlig pentru atasare si transport, o baza magnetica pentru atasare pe suprafete metalice si certificare IP66 - Complet etansa impotriva prafului si rezistenta la ploaie si jeturi directe de apa.

Mod de utilizare

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului multifunctional. Acestea asigura aprinderea - stingerea lampii si schimbarea modurilor de utilizare.
Cu lampa oprita, tineti apasat butonul mai putin de o secunda. Lampa se va aprinde pe modul Low. Pentru a schimba modurile de iluminare, apasati scurt butonul. Schimbarea se face ciclcic (Low -> Medium -> High -> Turbo). Pentru a accesa modul de iluminare rosu si semnalizare, cu felinarul aprins, apasati de doua ori butonul. Pentru a opri lampa, tineti apasat butonul apasat mai putin de o secunda.
Bneficiaza si de un indicator de nivel al acumulatorilor. Cu lampa stinsa, apasati scurt butonul. Ledul integrat in buton va indica nivelul astfel:

-lumina verde: mai mult de 85%
-lumina verde clipeste: intre 85% si 51%
-lumina rosie: intre 50% si 21%
-lumina rosie clipeste: mai putin de 20%

Incarcare

Incarcarea acumulatorilor se face direct in lampa prin portul incorporat micro-USB. Desfaceti mansonul de protectie, introduceti un cablul micro-USB in felinar si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul integrat in buton se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, ledul se va face rosu.

Pachet lanterna Fenix CL20R:

Lampa Fenix CL20R Cablu micro-USB
Fenix CL20R USB
CL20R
Led:
LED
Lumeni (max):
300 lm
Lumeni (min):
1 lm
Iluminare:
15 m
Acumulator:
Dedicat
Nr. faze:
6
Mod 1:
300lm (6h)
Mod 2:
130lm (12h)
Mod 3:
40lm (20h)
Mod 4:
1lm (200h)
Mod 5:
1.5lm - lumina rosie (100h)
Mod 6:
Semnalizare lumina rosie @ 1.5lm
Reincarcare:
Micro-USB
Nuanta lumina (°K):
6000
Lungime:
72 mm
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX6
Material:
PVC Industrial
Greutate:
91 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !