• Nou

Olight Set X - Set lanterna vanatoare Warrior X

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
710,00 RON
cu TVA

Set lanterna vanatoare reincarcabila Olight Warrior X - Led CREE XHP35, 2000 lumeni, 560 metri, 1 x 18650.

Cantitate

In stoc

Kit vanatoare Olight X (Warrior X) 

Set de vanatoare format din lanterna Olight Warrior X (cu toate accesoriile acesteia), monura magnetica Olight X-WM02, filtru verde si intrerupator pe fir magnetic. Intrerupatorul pe fir se ataseaza magnetic direct capacului lanternei, fara a fi nevoie sa il desurubati. Indeplineste aceleasi functii ca o panglica silentioasa normala. 

Lanterna reincarcabila Olight Warrior X

Noul model Warrior X reprezinta succesorul spiritual al gamei Warrior de la Olight (M20-M21-M22-M23). Lanterna este echipata cu un led CREE XHP35, furnizeaza un flux luminos de 2000 de lumeni, atinge 560 de metri si ofera o autonomie de pana la 4 ore si 40 de minute. Ofera si un mod de autoaparare: stroboscop.

Este dotata cu port magnetic-USB si un sistem inteligent prin care detecteaza automat statusul acumulatorului si selecteaza modul adecvat de incarcare.

Este echipata cu o functie inedita: un indicator tactil de indicare a nivelului acumulatorului care va vibra atunci cand tensiunea este scazuta.

Utilizeaza un acumulator 18650 (in pachet este inclus acumuatorul High-Drain Olight 18650 HDC 3000 mAh - 15A descarcare) sau doua baterii CR123, iar incarcarea se face direct in lanterna, prin portul magnetic-USB dedicat.

Mod de utilizare lanterna

Operarea se face foarte simplu, prin intermediul butonului in doua stagii din coada lanternei.Acesta asigura aprinderea, stingerea lanternei, precum si iluminare tactica (iluminare de moment).

Warrior X ofera doua moduri diferite de iluminare:

  • Mod Outdoor - acest mod ofera modul Turbo (2000 lumeni) care se acceseaza prin apasarea completa a butonului si modul Mic (300 lumeni) care se acceseaza prin apasarea partiala a butonului.
  • Mod Tactic - acest mod ofera doar iluminare tactica (de moment): Turbo (2000 lumeni) care se acceseaza prin apasarea completa a butonului si modul Strobsoscop (2000 lumeni) care se acceseaza prin apasarea partiala a butonului.

Pentru a schimba intre cele 2 moduri, apasati butonul, desurubati si insurubati (aproximativ jumatate de rotatie) capacul lanternei.

Incarcare lanterna

Incarcarea acumulatorului se face direct in lanterna prin portul incorporat magnetic-USB. Atasati cablul inclus in pachet la butonul din coada lanternei si conectati la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, acumulator extern, etc.). Ledul din incarcator lateral se va face rosu, indicand faptul ca incarcarea a inceput. La finalizarea incarcarii, Ledul din butonul lateral se va face verde.

-Fluxul luminos Turbo (2000 lumeni) va fi redus la 600 lumeni in momentul in care lanterna se supraincalzeste, acesta fiind un sistem de protectie atat pentru siguranta lanternei cat si a utilizatorului.

Seul Olight X include:

Lanterna Olight Warrior X Acumulator Olight High Drain Incarcator Intrerupator pe fir magnetic Montura magnetica Filtru verde Inel tactic Husa
War X Acumulator Ch Inel Husa

WRXHK
Led:
CREE XHP35
Lumeni (maxim):
2000
Lumeni (minim):
300
Iluminare (metri):
560
Tip acumulator:
18650
Candele:
78400
Nr. faze:
3
Mod 1:
2000lm↓600lm (1.5min + 1h 20min)
Mod 2:
300lm (4h 40min)
Mod 3:
Stroboscop @ 2000lm
Reincarcare:
Magnetic
Nuanta lumina (°K):
5000
Lungime (milimetri):
142
Diametru cap (milimetri):
41
Certificare ATEX:
Nu
Rezistenta la apa:
IPX8
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Garantie PF (luni):
60
Garantie PJ (luni):
24
Greutate (grame):
218
 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)