Xtorm AP175 - Panou solar portabil 24W Xtorm - 1

Xtorm AP175 - Panou solar portabil 24W

599,00 RON
cu TVA

Panou solar portabil Xtorm AP175, 2 x 5V (USB), 24W

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

 

Panou solar portabil Xtorm AP175

Xtorm AP175 este un panou solar puternic de 24W, cu eficienta inalta, fabricat in SUA, dotat cu celule solare SunPower® si doua porturi de iesire USB (5V, 2.1A). Datorita iesirilor de putere mare USB, de pana la 2.1 A, puteti incarca dispozitivele mobile direct de la soare, fara sa fie necesara mai intai incarcarea bateriei externe. Chiar si tabletele pot fi incarcate folosind lumina soarelui. 
Panoul solar Xtorm AP175 nu contine baterie interna. Incarcarea dispozitivelor diverse (baterii externe, telefoane, tablete etc) se poate efectua doar atunci cand panoul este asezat in lumina directa a soarelui. Nu exista posibilitatea stocarii interne a energiei.

Panourile sunt prinse intr-o carcasa de nailon 600D, care ofera rezistenta buna produsului. Pentru portabilitate optima, panoul poate fi pliat si fixat cu o inchidere magnetica. La fiecare parte care se indoaie, panoul are cate o ureche, astfel incat sa-l puteti agata la nevoie, folosind carabina inclusa. Panoul poate incarca dispozitivele mobile si, de asemenea, poate fi conectat la orice tip de baterie externa.

Oriunde si oricand, aveti intotdeauna la indemana energia de care aveti nevoie!

Eficienta solara
Incarcatorul beneficiaza de ultima tehnologie SunPower®, cele mai bune panouri solare disponibile pe piata. Acestea ofera cea mai mare eficienta solara, asigurand cea mai mica pierdere de energeie in timpul procesuului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Panoul este echipat cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
Incarcatorul are iesiri ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil (2.1A).

Siguranta
Protejeaza bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare panou / Incarcare dispozitive

Iesire USB 5V
Expuneti panoul la soare. Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul micro-USB la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, baterie externa, etc.). Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Nota. Pentru cele mai bune rezultate este recomandat sa utilizati panoul solar doar in afara casei, intervalul orar ideal fiind 09:00-15:00.

Pachet panou solar Xtorm AP175: 

Panou solar Xtorm AP175 Cablu micro-USB Carabina
AP175 USB Carabina D
AP175
Lungime:
800 mm
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Inaltime:
8 mm
Latime:
265 mm
Greutate:
1050 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !