Xtorm AM119 - Baterie externa solara 2000mAh Xtorm - 2

Xtorm AM119 - Baterie externa solara 2000mAh

119,00 RON
cu TVA

Acumulator extern solar Xtorm AM119, 1 x 5V (USB), 2000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa solara Xtorm AM119

Xtorm AM119 este un acumulator extern profesional cu incarcare solara, o capacitate de 2000 mAh si un port de iesire USB (5V2.1A). AM119 este un incarcator solar de buzunar, fiind solutia ideala pentru incarcarea unui smartphone sau alt dispozitiv mobil cand va aflati in miscare. Bateria este dotata cu panouri solare SunPower®, panouri cu eficienta energetica foarte mare. Incarcarea bateriei se poate face clasic (direct la un port USB) sau solar (datorita panourilor solare incorporate). Incarcatorul solar se poate alimenta la soare intr-un timp scurt, datorita panourilor solare de inalta eficienta.
Exteriorul acestui incarcator solid este acoperit cu cauciuc, ofera protectie ridicata si o aderenta impecabila in orice conditii.

Incarcatorul solar ofera solutia perfecta de incarcare mobila pentru vacante si activitati in aer liber. Cu bateria solara Xtorm Am119, veti avea intotdeauna la indemana energia de care aveti nevoie, oriunde si oricand!

Eficienta solara
Incarcatorul beneficiaza de ultima tehnologie SunPower®, cele mai bune panouri solare disponibile pe piata. Acestea ofera cea mai mare eficienta solara, asigurand cea mai mica pierdere de energeie in timpul procesuului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 1.5A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul la portul USB incorporat. Conectati cablul micro-USB la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Solar
Bateria se va incarca automat atunci cand incarcatorul este expus la soare. Pentru cele mai bune rezultate este recomandat sa utilizati incarcarea solara doar in afara casei, intervalul orar ideal fiind 09:00-15:00.

USB
Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm AM119: 

Baterie Xtorm Am119 Cablu micro-USB
AM119 USB
AM119
Capacitate (mAh):
2000
Dimensiuni (milimetri):
119x52x10
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
1
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
Nu
Greutate:
62 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !