Xtorm FS100 - Baterie externa 2500mAh Xtorm - 1

Xtorm FS100 - Baterie externa 2500mAh

69,00 RON
cu TVA

Acumulator extern Xtorm FS100, 1 x 5V (USB), 2500mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa Xtorm FS100

Xtorm FS100 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 2500 mAh si un port de iesire USB (5V, 1A). Bateria externa face parte din gama bateriilor extrem de utile care, in ciuda aspectului modest, incorporeaza tehnologii avansate. Va permite incarcarea dispozitivelor mobile oriunde va aflati. Puteti incarca un smartphone, sistemul de navigatie, GPS-ul sau tableta, in timp ce va aflati in miscare. Este echipata cu baterie interna de 2500 mAh si are suficenta putere pentru incarcarea unui smartphone. Daca bateria interna este goala, conectati pur si simplu intr-o mufa USB sau la retea pentru incarcare. Bateria externa are un indicator LED care arata starea de incarcare a bateriei

Ideala pentru utilizare zilnica! Datorita dimensiunii compacte si a greutatii reduse, bateria externa FS100 incape perfect in buzunar sau in geanta de mana. Cu acest incarcator mobil convenabil, veti avea intotdeauna la dispozitie o baterie suplimentara pentru incarcarea dispozitivelor mobile, oriunde va aflati!

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 1.5A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la portul incorporat. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm FS100: 

Baterie Xtorm FS100 Cablu micro-USB
FS100 USB
FS100
Capacitate (mAh):
2000
Dimensiuni (milimetri):
110x22
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
1
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
Nu
Greutate:
58 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !