Xtorm FS202 - Baterie externa 10000mAh Xtorm - 1

Xtorm FS202 - Baterie externa 10000mAh

139,00 RON
cu TVA

Acumulator extern Xtorm FS202, 2 x 5V (USB), 10000mAh

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa Xtorm FS202

Xtorm FS202 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 10000 mAh si doua porturi de iesire USB (5V, 2.1A). Bateria externa face parte din gama bateriilor extrem de utile care, in ciuda aspectului modest, incorporeaza tehnologii avansate. Va permite incarcarea dispozitivelor mobile oriunde va aflati. Puteti incarca un smartphone, sistemul de navigatie, GPS-ul sau tableta, in timp ce va aflati in miscare. Este echipata cu baterie interna de 10000 mAh si are suficenta putere pentru incarcarea unui smartphone de cinci ori. Daca bateria interna este goala, conectati pur si simplu intr-o mufa USB sau la retea pentru incarcare. Bateria externa are un indicator LED care arata starea de incarcare a bateriei

Toate aceste caracteristici fac din aceasta baterie portabila una extrem de versatila, putand fi folosita atat in activitati de zi cu zi, casa, birou cat si calatorii.

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm FS202: 

Baterie Xtorm FS202 Cablu micro-USB
FS202 USB
FS202
Capacitate (mAh):
10000
Dimensiuni (milimetri):
169x42x25
Porturi de incarcare:
1
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
Nu
Greutate:
230 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !