Xtorm XB201 - Baterie externa 10000mAh Xtorm - 1

Xtorm XB201 - Baterie externa 10000mAh

279,00 RON
cu TVA

Acumulator extern Xtorm XB201, 2 x 5V (USB), 10000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa Xtorm XB201

Xtorm XB201 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 10000 mAh si doua porturi de iesire USB (5V, 2.4A3A). Compatibila 100% cu laptopurile Apple MacBook, acest power bank este resursa de energie necesara de zi cu zi sau calatorii. Bateria externa are un cablu micro USB atasat magnetic. Acest lucru inseamna ca veti avea mereu un cablu la indemana atunci cand aveti nevoie. Desigur, puteti incarca dispozitive mobile care au alte tipuri de conectori USB folosind cabluri corespunzatoare (Lightning, USB C, etc.). Power bank-ul beneficiaza de tehnologia Quick Charge 3.0, care permite incarcarea extrem de rapida a dispozitivelor mobile. Daca aveti un smartphone care utilizeaza aceeasi tehnologie, se vor incarca cu 60% mai repede.

Finisarea cauciucata ofera bateriei externe un aspect elegant si aderenta ridicata.

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

QuickCharge 3.0
Bateriile externe XB2 beneficiaza de ultima tehnologie QuickCharge 3.0. O tehnologie dezvoltata pentru incarcarea cu o viteza mai mare cu 60%, pentru dispozitivele compatibile QC 3.0.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB (micro-USB / Type C) la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, MacBook, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (3 leduri - 25%, 2 leduri - 50%, 1 led 75%, niciun led aprins - 100%). Cele patru leduri se vor stinge atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm XB201: 

Baterie Xtorm XB201 Cablu micro-USB Cablu micro-USB
XB202L XB201 USB
XB201
Capacitate (mAh):
10000
Dimensiuni (milimetri):
110x75x23
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
2
Incarcare rapida:
Da
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
MicroUSB
Greutate:
214 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !