Xtorm AL460 - Baterie externa 5000mAh

279,00 RON
cu TVA

Acumulator extern Xtorm AL460, 2 x 5V (USB), 5000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa Xtorm AL460

Xtorm AL460 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 5000 mAhdoua port-uri de iesire USB (micro-USB5V, 2A si lightning Apple5V2.1A) si un design elegant (corp metalic, invelit in piele). Datorita designului plat, bateria externa incape cu usurinta in orice geanta de mana sau in buzunarul interior. Bateria externa Connect 5000 este solutia ideala de incarcare pentru utilizare zilnica sau in calatoriile de afaceri.

Extrem de compacta, cu un design elegant si cu caracteristici foarte bune acest power bank este favoritul oamenilor de afaceri si nu numai!

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati unul din cablurile incorporate la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm AL460: 

Baterie Xtorm AL460 Cablu micro-USB
AL460 USB
AL460
Capacitate (mAh):
5000
Dimensiuni (milimetri):
142x69x9
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
2
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
MicroUSB, lightning Iphone
Greutate:
157 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !