Xtorm XB103 - Baterie externa wireless 8000mAh

329,00 RON
cu TVA

Acumulator extern wireless Xtorm XB103, 1 x Wireless + 2 x 5V (USB), 8000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa wireless Xtorm XB103

Xtorm XB103 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 8000 mAh si trei porturi de incarcare: 1 x Wireless si 2 x USB (5V2.5A). 
XPD17 este un incarcator extrem de util in calatorii, dar si de zi cu zi datorita dimensiunilor foarte reduse si a aspectului deosebit. Este dotata cu o baterie interna de 8000mAh si compatibila cu dispozitivele mobile compatibile Qi fara fir. Cu aceasta tehnologie, nu este necesara conectarea unui cablu pentru incarcarea dispozitivului mobil. Asezati dispozitivul si incarcati.

Bateria externa wireless este ideala pentru calatoriile de afaceri, in vacante sau in utilizarea zilnica. Cu Xtorm XB103, aveti intotdeauna o baterie de rezerva, oricand si oriunde va este necesar. Usor, confortabil si sigur!

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare.

Incarcare wireless 
Asigura incarcarea rapida si in singuranta a dispozitivelor compatibile, fara a fi nevoie sa conectati vreun cablu (wireless).

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Incarcare wireless
Asezati dispozitivul compatibil pe zona de incarcare wireless. Incarcarea incepe automat. Ridicati dispozitivul atunci cand incarcarea s-a finalizat.

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa wireless Xtorm XB103: 

Baterie Xtorm XB103 Cablu micro-USB incorporabil Xtorm Cablu micro-USB
XB103 USB USB
XB103
Capacitate (mAh):
8000
Dimensiuni (milimetri):
138x78x18
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
3
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
MicroUSB
Greutate:
260 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !