Xtorm XB202 - Baterie externa laptop 17000mAh Xtorm - 1

Xtorm XB202 - Baterie externa laptop 17000mAh

369,00 RON
cu TVA

Acumulator extern compatibil cu Apple MacBook Xtorm XB202, 3 x 5V (USB), 17000mAh

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa pentru iPhone Xtorm XB202L

Xtorm XB202 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 17000 mAh si trei porturi de iesire USB (5V, 2.4A3A). Compatibila 100% cu laptopurile Apple MacBook, acest power bank este resursa de energie necesara de zi cu zi sau calatorii. Bateria externa are un cablu lightning (Apple – iPhone, iPad) atasat magnetic. Acest lucru inseamna ca veti avea mereu un cablu la indemana atunci cand aveti nevoie. Desigur, puteti incarca dispozitive mobile care au alte tipuri de conectori USB folosind cabluri corespunzatoare (micro-USB, USB C, etc.). Power bank-ul beneficiaza de tehnologia Quick Charge 3.0, care permite incarcarea extrem de rapida a dispozitivelor mobile. Daca aveti un smartphone care utilizeaza aceeasi tehnologie, se vor incarca cu 60% mai repede.

Cu bateria externa de ultima generatie pentru supravietuire, veti avea intotdeauna o baterie de rezerva atunci cand plecati in aventura!

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

QuickCharge 3.0
Bateriile externe XB2 beneficiaza de ultima tehnologie QuickCharge 3.0. O tehnologie dezvoltata pentru incarcarea cu o viteza mai mare cu 60%, pentru dispozitivele compatibile QC 3.0.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB (micro-USB / Type C) la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, MacBook, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (3 leduri - 25%, 2 leduri - 50%, 1 led 75%, niciun led aprins - 100%). Cele patru leduri se vor stinge atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm XB202: 

Baterie Xtorm XB202 Cablu micro-USB Type C Cablu micro-USB
XB202L XB202L1 USB
XB202
Capacitate (mAh):
17000
Dimensiuni (milimetri):
135x81x23
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
3
Incarcare rapida:
Da
Iesire USB-C:
Da
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
MicroUSB
Greutate:
320 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !