Xtorm XPD17 - Baterie externa ceas Apple 4000mAh Xtorm - 1

Xtorm XPD17 - Baterie externa ceas Apple 4000mAh

369,00 RON
cu TVA

Acumulator extern pentru Apple Watch Xtorm XPD17, 1 x Wireless + 1 x 5V (USB), 4000mAh

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa pentru Apple Watch Xtorm XPD17

Xtorm XPD17 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 4000 mAh si doua porturi de incarcare: 1 x Wireless pentru ceas Apple Watch si 1 x USB (5V, 1A). XPD17 este un incarcator extrem de util in calatorii, dar si de zi cu zi datorita dimensiunilor foarte reduse si a aspectului deosebit. Fiind dotata cu o baterie interna de 4000mAh putem incarca wireless un ceas de 6 ori sau putem sa incarcam un telefon mobil (dotat cu baterie de 2000mAh) de 2 ori de la nivel minim la maxim.
Bateria externa pentru ceas Apple este solutia perfecta pentru incarcarea ceasului Apple Watch. Ceasul Apple poate fi incarcat wireless cand este asezat pe incarcator si mufa USB poate fi utilizata pentru incarcarea unui smartphone sau altor dispozitive mobile. Compact si usor, poate fi transportat facil.

Cu Xtorm XPD17, aveti intotdeauna o baterie de rezerva si puteti incarca ceasul Apple, precum si alte dispozitive mobile, oriunde si oricand!

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare.

Incarcare wireless 
Asigura incarcarea rapida si in singuranta a ceasurilor Apple, fara a fi nevoie sa conectati vreun cablu (wireless).

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Incarcare wireless ceas Apple Watch
Asezati ceasul Apple pe zona de incarcare wireless. Incarcarea incepe automat. Ridicati ceasul atunci cand incarcarea s-a finalizat.

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm XPD17: 

Baterie Xtorm XPD17 Cablu micro-USB
XPD17 USB
XPD17
Capacitate (mAh):
4000
Dimensiuni (milimetri):
16.5x75x26.5
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Porturi de incarcare:
2
Incarcare rapida:
Nu
Iesire USB-C:
Nu
Iesire 220V:
Nu
Cablu inclus:
Nu
Greutate:
125 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !