Xtorm AM114 - Baterie externa solara 6000mAh

369,00 RON
cu TVA

Acumulator extern solar Xtorm AM114, 3 x 5V (USB), 6000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa solara Xtorm AM114

Xtorm AM121 este un acumulator extern profesional cu incarcare solara, o capacitate de 6000 mAh si trei porturi de iesire USB (5V, 2 x 1A / 1 x 2.1A). Face parte din segmentul bateriilor externe portabile de tip outdoor. Bateria este dotata cu panouri solare SunPower® de 3.5W, panouri cu eficienta energetica foarte mare. Poate incarca trei dispozitive simultan.
Incarcarea bateriei se poate face clasic (direct la un port USB) sau solar (datorita panourilor solare incorporate). Incarcatorul solar se poate alimenta la soare intr-un timp scurt, datorita panourilor solare de inalta eficienta.
Exteriorul acestui incarcator solid este acoperit cu cauciuc, ofera protectie ridicata la lovituri si o aderenta impecabila in orice conditii.
Un ecran albastru LCD arata progresul incarcarii, atunci cand bateria externa se afla la incarcat. La terminarea incarcarii, puterea este suficienta pentru incarcarea unui telefon de mai multe ori. Avand optiuni multiple de incarcare, unitatea se potriveste oricarui dispozitiv.

Incarcatorul solar ofera solutia perfecta de incarcare mobila pentru vacante si activitati in aer liber. Cu bateria interna mare si panoul solar puternic, veti avea intotdeauna la indemana energia de care aveti nevoie, oriunde si oricand!

Eficienta solara
Incarcatorul beneficiaza de ultima tehnologie SunPower®, cele mai bune panouri solare disponibile pe piata. Acestea ofera cea mai mare eficienta solara, asigurand cea mai mica pierdere de energeie in timpul procesuului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 1.5A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul micro-USB la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Solar
Deschideti panoul solar al incarcatorului. Bateria se va incarca automat atunci cand incarcatorul este expus la soare. Pentru cele mai bune rezultate este recomandat sa utilizati incarcarea solara doar in afara casei, intervalul orar ideal fiind 09:00-15:00.

USB
Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Liniile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 linie - 25%, 2 linii - 50%, 3 linii 75%, 4 linii - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm AM114: 

Baterie Xtorm AM114 Cablu micro-USB
AM114 USB
AM141
Capacitate (mAh):
6000
Lungime:
151 mm
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Inaltime:
18 mm
Latime:
90 mm
Greutate:
275 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !