Xtorm XB202L - Baterie externa iPhone 17000mAh Xtorm - 1

Xtorm XB202L - Baterie externa iPhone 17000mAh

419,00 RON
cu TVA

Acumulator extern pentru Apple iPhone Xtorm XB202L, 3 x 5V (USB), 17000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa pentru iPhone Xtorm XB202L

Xtorm XB202L este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 17000 mAh si trei porturi de iesire USB (5V, 2.4A3A). XB202L are licenta producatorului Apple (made for iPhone). Detinerea acestei licente ne arata inca o data calitatea extraordinara a produselor Xtorm. Compatibila 100% cu telefoanele iPhone sau tabletele iPad, acest power bank este resursa de energie necesara de zi cu zi sau calatorii. Bateria externa are un cablu lightning (Apple – iPhone, iPad) atasat magnetic. Acest lucru inseamna ca veti avea mereu un cablu la indemana atunci cand aveti nevoie. Desigur, puteti incarca dispozitive mobile care au alte tipuri de conectori USB folosind cabluri corespunzatoare (micro-USB, USB C, etc.). Power bank-ul beneficiaza de tehnologia Quick Charge 3.0, care permite incarcarea extrem de rapida a dispozitivelor mobile. Daca aveti un smartphone care utilizeaza aceeasi tehnologie, se vor incarca cu 60% mai repede.

Cu bateria externa de ultima generatie pentru supravietuire, veti avea intotdeauna o baterie de rezerva atunci cand plecati in aventura!

Eficienta ridicata 
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

QuickCharge 3.0
Bateriile externe XB2 beneficiaza de ultima tehnologie QuickCharge 3.0. O tehnologie dezvoltata pentru incarcarea cu o viteza mai mare cu 60%, pentru dispozitivele compatibile QC 3.0.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB (micro-USB / Type C) la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, MacBook, etc.). Apasati butonul power pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (3 leduri - 25%, 2 leduri - 50%, 1 led 75%, niciun led aprins - 100%). Cele patru leduri se vor stinge atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm XB202L: 

Baterie Xtorm XB202L Cablu micro-USB Type C Cablu micro-USB
XB202L XB202L1 USB
XB202L
Capacitate (mAh):
17000
Lungime:
135 mm
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Inaltime:
23 mm
Latime:
81 mm
Greutate:
320 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !