Xtorm AL421 - Baterie externa outdoor 10000mAh Xtorm - 1

Xtorm AL421 - Baterie externa outdoor 10000mAh

419,00 RON
cu TVA

Acumulator extern outdoor Xtorm AL421, 2 x 5V (USB), 10000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa outdoor Xtorm AL421

Xtorm AL421 este un acumulator extern profesional cu o capacitate de 10000 mAh si doua porturi de iesire USB (5V, 1A2.4A). Face parte din segmentul bateriilor externe portabile de tip outdoor. Poate incarca doua dispozitive simultan si a fost conceputa dupa standarde militare (MIL STD 810G). Este certificata IP68 (complet etansa impotriva prafului si rezistenta pana la 3 metri sub apa). Exteriorul este acoperit cu cauciuc, ofera protectie ridicata la lovituri si o aderenta impecabila in orice conditii. Pentru siguranta sporita in cazul activitatilor in aer liber, bateria este dotata cu o lanterna pentru iluminarea pe distante scurte si un mod de semnalizare S.O.S.

Cu bateria externa de ultima generatie pentru supravietuire, veti avea intotdeauna o baterie de rezerva atunci cand plecati in aventura!

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
incarcatorul are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Acestea fac posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare, prin USB 2A.

Siguranta
Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire USB 5V
Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul micro-USB la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Lanterna
Apasati scurt butonul lateral pentru a aprinde sau stinge lanterna. Un dublu click rapid va accesa modul de semnalizare S.O.S.

Incarcare baterie

Conectati cablul USB la baterie si conectati-l la o sursa de alimentare USB (PC/laptop, priza, bricheta auto, etc.). Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 

Pachet baterie externa Xtorm AL421: 

Baterie Xtorm AL421 Cablu micro-USB Carabina
AL421 USB Carabina
AL421
Capacitate (mAh):
10000
Lungime:
153 mm
Rezistenta la apa:
IPX8
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Inaltime:
20 mm
Latime:
85 mm
Greutate:
340 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !